Διαγωνισμός XLcloset για... μεγάλα μεγέθη

14:16 1/4/2014 - Πηγή: Ntynomai

Το ηλεκτρονικό κατάστημα XLcloset.gr έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει. Υπέροχες νέες ανοιξιάτικες παραλαβές με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα "Vertice" στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι, προσφέρει ένα δώρο σε μία τυχερή αναγνώστρια του Ntynomai.gr! Η τυχερή θα μπορέσει να επιλέξει και να κερδίσει το ρούχο που προτιμά, από τις νέες παραλαβές του καταστήματος.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας καταστημάτων VERTICE στην

Αττική & την πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο της XL ένδυσης, το XLcloset.gr αντιλαμβάνεται και κατανοεί τις ανάγκες των γυναικών με καμπύλες. Έτσι, μέσα από τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς, επιλέγει ρούχα με μοντέρνα σχεδία και άνετη εφαρμογή που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική.

Αγαπημένα μας ανοιξιάτικα κομμάτια:

Πουά τζιν πουκάμισο [Περισσότερα]Faux τζιν παντελόνα [Περισσότερα]Ριγέ μπλούζα με δαντέλα [Περισσότερα]Faux τζιν με λουλουδάτο μοτίβο [Περισσότερα]Εβαζέ μπλούζα σε πολλά χρώματα [Περισσότερα]Σατέν μπλούζα με στρας [Περισσότερα]Κέρδισε το ρούχο που σου αρέσει

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, απλά γράψε στα σχόλια αυτής της σελίδας τον κωδικό του και το όνομά του ρούχου που σου αρέσει. Μπες στο XLcloset.gr και κάνε την επιλογή σου!

(παράδειγμα: Πουά τζιν πουκάμισο Κωδ. 2203574) Πες μας αν θέλεις με τι θα το συνδύαζες!

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα, 7/4 το βράδυ. Η νικήτρια θα ενημερωθεί με απάντηση στο σχόλιό της, ενώ τα αποτέσματα θα ανοκοινωθούν μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Update:

Η τυχερή που θα διαλέξει το δώρο της, είναι η "γεωργια" (dacopoulou@...) και έχει ειδοποιηθεί με email και με σχόλιο στη δελίδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα