Πώς να ντυθεί ένας άντρας σε γάμο;

Συνήθως γράφονται άρθρα επί άρθρων για το τι μπορεί να φορέσει μία γυναίκα σε έναν γάμο, όμως και οι άντρες έχουν ψυχή και αξίζει να δούμε πως μπορεί να είναι κομψός ένας άντρας, όντας καλεσμένος σε μία επίσημη λοιπόν εκδήλωση.

Το μαύρο κοστούμι είναι κλασικό αλλά ενδείκνυται σε χειμερινούς κυρίως γάμους, επομένως το καλοκαίρι το ξεχνάμε. Έτσι το ανοιχτό γκρι, το μπεζ και το μπλε

σε όλους τους τόνους εκτός του πολύ σκούρου, είναι τα χρώματα που μπορούν να δώσουν το πιο safe αποτέλεσμα. Το διαφορετικό παντελόνι και σακάκι απαιτεί ιδιαίτερη μαεστρία και αν δεν είστε πολύ ικανός στους συνδυασμούς καλό είναι να το αποφύγετε.

Το καλοκαίρι που τα πράγματα γενικώς είναι πιο χαλαρά αξίζει να δώσουμε περισσότερη έμφαση στο παντελόνι και στ πουκάμισο. Είναι ωραίο το παντελόνι να έχει μία κλασική γραμμή και να μην είναι ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ στενό.

Όσο αφορά το πουκάμισο δίνουμε έμφαση σε δυο σημεία: στο χρώμα, να ταιριάζει αρμονικά με το παντελόνι μας και στην υφή. Όσο πιο καλό είναι το πουκάμισο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για μία πολύ επιτυχημένη εμφάνιση.

Τέλος, τα παπούτσια πρέπει να συνδυάζουν αρμονικά το στοιχείο του κλασικού με το μοντέρνο. Αν είστε πιο τολμηρός, ειδικά σε γάμο σε νησί, μπορείτε να επιλέξετε ένα παπούτσι πιο τολμηρό σε χρώμα, θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σας!

Πουκάμισο Oxford (23,94 €) [Περισσότερα]Longsleeve Shirt (55,00 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο (29,95 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Dwayne (59,50 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο (44,95 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Πουκάμισο Dash & Dot (34,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Ανδρικό Luciano Faketti (35,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Luciano Faketti (39,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι (84,50 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Trussardi Μπλε (78,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Chinos Manetti (55,30 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Ζακάρ (77,40 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα