Περί ανδρών...

13:18 7/1/2015 - Πηγή: Ntynomai

Κάθε γνήσια πραγματεία οφείλει από τον τίτλο να είναι ξεκάθαρη ως προς το υπό εξέταση αντικείμενο. Δεν αξιώνω βέβαια τον τίτλο της πραγματείας για το παρόν άρθρο, επ’ ουδενί...

Ωστόσο, θεωρώ, ότι τα πράγματα, που αφορούν την ανδρική μόδα και στυλ, είναι ξεκάθαρα και σαφή, όπως το κείμενο μιας επιστημονικής πραγματείας.

Για παράδειγμα, τί πιο κλασικό και διαχρονικό από ένα παλτό μοντγκόμερι για να ζεσταθείτε με στυλ τις κρύες μέρες και νύχτες:

Μοντγκόμερι
Καμηλό (79,99 €) [Περισσότερα]Μοντγκόμερι με αφαιρούμενη κουκούλα (99,99 €) [Περισσότερα]

Συνεχίζουμε με παπούτσια passe-partout, καθημερινά και άνετα, που θα μπορείτε, όμως, να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίσταση, τροποποιώντας απλά το ντύσιμο σας:

ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ CAMPER (135,00 €) [Περισσότερα]ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ GEOX (89,00 €) [Περισσότερα]

Για να περάσουμε τώρα στα εσώτερα, μία έξυπνη επιλογή για τον άντρα, που επιθυμεί μια προσεγμένη εμφάνιση - ωστόσο όχι απόλυτα αυστηρή - τόσο για τον χώρο εργασίας, όσο και για τον ελεύθερο χρόνο μετά τη δουλειά, αποτελεί ο συνδυασμός σακακιού με παντελόνι τζην ή τύπου τζην και από μέσα ένα πουκάμισο με γραβάτα ή όχι.

Σακάκι Prince Oliver (197,50 €) [Περισσότερα]ASOS Harris Tweed Peacoat (192,86 €) [Περισσότερα]ASOS Tapered Jeans in Indigo (35,72 €) [Περισσότερα]River Island Jeans In Tapered Fit (64,29 €) [Περισσότερα]ASOS Smart Shirt In Long Sleeve With Button Down Collar (24,29 €) [Περισσότερα]Diesel Shirt S-Kinop Core Slim (114,29 €) [Περισσότερα]ASOS Bow Tie (8,57 €) [Περισσότερα]ASOS Paisley Tie And Plain Pocket Square Pack (14,29 €) [Περισσότερα]

Ολοκληρώστε το look με ένα σακίδιο πλάτης:

Mi-Pac Classic Backpack (28,57 €) [Περισσότερα]Herschel Packable Backpack (42,86 €) [Περισσότερα]

Καλά ψώνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα