Παραμυθένια χτενίσματα για μικρά κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τους γιούς, στα κορίτσια έχουμε περισσότερες επιλογές ως προς την εμφάνισή τους. Ρούχα, αξεσουάρ, χτενίσματα... όλα είναι κυρίως με το μέρος τους για άκρως ιδιαίτερες παρεμβάσεις στην εμφάνισή τους. Όπως και να το κάνουμε η αγορά είναι γεμάτη από οτιδήποτε μπορεί μια μαμά να επιθυμήσει για να κάνει την εμφάνιση της κόρης της ακόμη πιο ιδιαίτερη, πιο χαριτωμένη, πιο μοναδική!

Οι κοριτσομάνες

γνωρίζουμε καλά πόσο απολαμβάνουμε που έχουμε να φροντίζουμε εκτός από τα δικά μας μαλλιά και των κοριτσιών μας. Μπορεί να είναι και ένας μικρός γολγοθάς όταν πολλά μικρά κορίτσια αρνούνται να περιποιηθούν ή και να χτενίσουν τα μαλλιά τους, δεν παύουμε όμως να χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να στολίσουμε ένα ακόμη κεφαλάκι, εκτός του δικού μας.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί με το δικό μας ραντεβού για χτένισμα στο κομμωτήριο, κλείνουμε και ένα δεύτερο για τη μικρή μας. Ενώ είναι και αρκετές εκείνες οι μανούλες που έχουν εκπαιδευτεί και δημιουργούν οι ίδιες, από μόνες τους, μοναδικά και όμορφα χτενίσματα στα μικρά κεφαλάκια των παιδιών τους. Δεν ξέρω σε ποιά από τις δυο παραπάνω κατηγορίες μητέρων ανήκετε, αλλά σας συγκέντρωσα μια πλούσια συλλογή επιλογών για να διαλέξετε πως θα χτενίσετε το κορίτσι σας τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραμυθένια,paramythenia