Όσο πιο ψηλά τόσο πιο σέξι

Δεν μιλάω για τίποτα άλλο εκτός από τις υπέροχες μπότες που όσο πιο ψηλές τόσο πιο σέξι. Λατρεύω αυτή τη τάση της over the knee boots και είμαι σίγουρη ότι την λατρεύετε και εσείς. Έχουμε δει όλες τις εγχώριες και μη celebrities να τις φοράνε με όλους τους τρόπους, με κολάν, με jeans, με φορέματα, με σορτς, με τα πάντα … και το πρόβλημα είναι ότι μας άρεσαν όλα. Δεν θα υπήρχε λοιπόν καλύτερο άρθρο από το να σας δείξω τις ωραιότερες over the knee μπότες της αγοράς, αλλά και να σας προτείνω μερικούς συνδυασμούς έτσι ώστε να έχετε το πιο σέξι αποτέλεσμα. Πιστέψτε με τα συμπεράσματα μου περιέχουν την αλήθεια των αντρών (και είναι σκληρή) για μας, που πολλές φορές έχουν πιο απλή οπτική για το ντύσιμο μας και ίσως να έχουν και δίκιο.

Οπότε μην το παρακάνετε με το σέξι κρατήστε μόνο ένα στοιχείο, αφήστε τα εφαρμοστά σας φορέματα για άλλο συνδυασμό και βγάλτε από τη ντουλάπα σας τα bohostyle με κάποιο ιδιαίτερο άνοιγμα και δημιουργήστε απίστευτους συνδυασμούς. Επιλέξτε το σωστό ύψος τακουνιού έτσι ώστε να μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί στη δουλειά μέχρι τον απογευματινό σας καφέ..

Gorgeous Leather Low Heel Knee High Boots With Zipper (123,74 €) [Περισσότερα]BLACK LONG OBI DRESS (522,76 €) [Περισσότερα]Δερμάτινη Tote Τσάντα Tommy Hilfiger Abbie Fashion (360,00 €) [Περισσότερα] VKINGAS Μπότα (225,00 €) [Περισσότερα]GREEN FLARE DROPPED WAIST DRESS (436,66 €) [Περισσότερα]QUILTED BEIGE CHANEL SHOULDER BAG (3.444,00 €) [Περισσότερα]Ψηλές μπότες σε φαρδιά γραμμή (139,98 €) [Περισσότερα]RISE Black (76,00 €) [Περισσότερα]τσαντάκι red fashion fur (22,00 €) [Περισσότερα]

Για το βράδυ επιλέξτε αρκετό ύψος στο τακούνι το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο φόρεμα σε γραμμή Α και μην ξεχνάτε το χρώμα στα αξεσουάρ..

GIANVITO ROSSI (1.245,00 €) [Περισσότερα]ALICE OLIVIA Short dressCollection:Autumn-Winter (270,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τσάντα Δερμάτινη Audrey (76,26 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai