Winter Layering

Το Layering είναι σίγουρα η πιο αγαπημένη τάση του χειμώνα. Δεν είναι απλά μια επιβολή της εκάστοτε μόδας αλλά ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς τις ημέρες που ο υδράργυρος παραμένει χαμηλά. Τo layering ή αλλιώς ελληνιστί "η τάση του να ντύνεσαι κρεμμύδι" είναι επιπλέον και ένας τρόπος να αναδεικνύεις το προσωπικό σου στυλ.

Είναι αλήθεια ότι τον χειμώνα τον σημαντικότερο ρόλο κατέχουν τα πανωφόρια. Υπάρχει όμως και ένας τρόπος που μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις την μονοτονία και την επανάληψη και να σε διευκολύνει να μεταμορφώσεις

και να ανανεώσεις το κάθε σου ντύσιμο. Οι πολλές στρώσεις ρούχων είναι φυσικά το μυστικό.Kομμάτια συνδυασμένα μεταξύ τους σε layers μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητα ξεχωριστά outfit, το καθένα με την δική του ιδιαίτερη πινελιά.

Παίξε με τα υφάσματα, τις υφές και το στυλ των ρούχων σου. Το σωστό layering σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα κομμάτια που βρίσκονται στην ντουλάπα σου. Μην διστάσεις να συνδυάσεις το μεταξωτό σου πουκάμισο με ένα άνετο μάλλινο πουλόβερ. Τα αέρινα και πιο πολυτελή υφάσματα, ως εσωτερική στρώση, μπορούν να γίνουν αυτή η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Επιπλέον, τζιν πουκάμισα, μάλλινες φαρδιές ζακέτες, γούνινα γιλέκα και jacket, πλεκτά cozy πουλόβερ, δερμάτινα παντελόνια και μπουφάν αλλά και πλούσια κασκόλ είναι τα κομμάτια ενός πάζλ που μπορεί να αλλάζει συνέχεια εικόνα.

Μην ξεχνάς και την εναλλαγή του όγκου. Βρες την ισορροπία συνδυάζοντας τον όγκο των στρώσεων με κάτι στενό όπως μια pencil φούστα ή skinny jeans. Και να θυμάσαι, για να πετύχεις ένα όμορφο layering αποτέλεσμα δεν είναι ανάγκη να φορέσεις ό,τι υπάρχει μέσα στην ντουλάπα. Ακόμα και 3 κομμάτια αρκούν.

ΥΓ: Τέλος, να τονίσουμε ότι το layering είναι και η καλύτερη λύση για τις μέρες όπου ο καιρός δεν έχει αποφασίσει εποχή και προσπαθεί να σε τρελάνει με μία ζέστη, μία κρύο.

TOMAS MAIER Κάπα (690,00 €) [Περισσότερα]Faye Aztec Print Cardigan (28,00 €) [Περισσότερα]Nicola Knitted Cardigan (30,00 €) [Περισσότερα]TWENTY EASY by KAOS Τζιν πουκάμισο (87,00 €) [Περισσότερα]Vila Check Shirt (26,96 €) [Περισσότερα]Gestuz Shirt with Pockets (53,91 €) [Περισσότερα]Saint Tropez Chiffon Front Short Sleeve Shirt (42,01 €) [Περισσότερα]Annie Oversized Vintage Jumper (22,00 €) [Περισσότερα]Y.A.S Cosy Cable Knit Jumper in Angora (121,30 €) [Περισσότερα]French Connection Horse Intarsia Knit Jumper (60,65 €) [Περισσότερα]Whistles Alana Honeycomb Knit Jumper with Zip Detail (148,26 €) [Περισσότερα]Mango Cable Knit Preppy Jumper (40,42 €) [Περισσότερα]SOFT GREY Μπουφάν (199,99 €) [Περισσότερα]UNREAL FUR BLACK WANDERLUST FAUX FUR COAT (239,86 €) [Περισσότερα]Μπουφάν από δύο υλικά SOFT GREY (109,99 €) [Περισσότερα]ASOS Long Faux Fur Tabbard Collar (31,67 €) [Περισσότερα]ΚΑΣΚΟΛ SNOOD ΜΕ ΠΑΧΙΑ ΠΛΕΞΗ (7,80 €) [Περισσότερα]GUARDAROBA by ANIYE BY Κασκόλ (58,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα