Μινιμαλισμός και κομψότητα από το Xanashop.com

11:53 8/7/2014 - Πηγή: Ntynomai

Από την πρώτη κιόλας ματιά στην αρχική σελίδα του xanashop.com καταλαβαίνεις ότι εδώ κυριαρχεί ο μινιμαλισμός. Φυσικά, αυτή η παρατήρηση επιβεβαιώνεται άμεσα, μόλις αρχίσεις να περιπλανιέσαι στα ηλεκτρονικά του ράφια. Γεωμετρικές γραμμές, ασπρόμαυροι ή γήινοι χρωματικοί τόνοι και λιτές γραμμές συνθέτουν την ταυτότητα του Xana που διαφαίνεται όχι μόνο μέσα από τα ρούχα και τις συλλογές του, αλλά και από τον σχεδιασμό και το design της ίδιας της ιστοσελίδας του.

Το Xanashop.com υποστηρίζει

στο έπακρο το motto του μινιμαλισμού "Less is more" προσφέροντας λιτά ρούχα ελληνικής κατασκευής που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Μέσα από το xanashop.com μπορείς να βρεις κομμάτια κομψά και κλασσικά που θα αποδειχθούν επενδύσεις για την γκαρνταρόμπα σου, καθώς σίγουρα θα φορεθούν πάνω από μια χρονιά και θα γίνουν ο τέλειος καμβάς που μπορεί να μεταμορφωθεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια των κατάλληλων συνδυασμών. Φυσικά, ένα e-shop σαν το Xana δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί και τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Από την πλούσια συλλογή του δεν λείπει το must trend του καλοκαιριού, τα αέρινα καφτάνια και kimonos.

Πάρε μια μικρή γεύση της μεγάλης συλλογής και αναζήτησε περισσότερα στο www.xanashop.com.

φόρεμα σε φαρδιά γραμμή (26,00 €) [Περισσότερα]μακριά πλισέ φούστα (40,00 €) [Περισσότερα]μαρινιέρα (21,00 €) [Περισσότερα]κυματιστό τοπ με τιραντάκια (18,50 €) [Περισσότερα]μακρύ τοπ με δαντέλα (24,00 €) [Περισσότερα]καφτάνι με πον πον (27,50 €) [Περισσότερα]μακρύ ζέρσευ φόρεμα (24,00 €) [Περισσότερα]κοντό ζέρσευ φόρεμα (26,00 €) [Περισσότερα]φόρεμα με τελείωμα μουσελίνας (25,00 €) [Περισσότερα]midi floral skirt (25,00 €) [Περισσότερα]μακρύ κιμονό με κρόσια (29,50 €) [Περισσότερα]Μακρύ κιμονό με κρόσια (29,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
www.xana shop.gr
Τυχαία Θέματα