Μεγάλα μεγέθη και ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις από το xlcloset.gr

XL μόδα σε XL μεγέθη και XΧL εκπτώσεις, βρίσκουμε για ακόμα μια σεζόν σε ένα από τα πιο μοδάτα online καταστήματα, το XLCLOSET.GR !

Η αγαπημένη περίοδος όλων μας έχει φτάσει, και επειδή πιστεύω ότι πολύ συγκρατηθήκαμε κατά την περίοδο των εορτών, μάλλον ήρθε η ώρα να επενδύσουμε σε κομμάτια που εποφθαλμιούσαμε να αποκτήσουμε εδώ και αρκετό καιρό! Ένα basic μαύρο παλτό, ένα μαύρο παντελόνι ή κολάν και τοπάκια σε βασικά χρώματα όπως το γκρι

και το άσπρο, είναι κομμάτια που πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα μας, μιας και μας βοηθάνε να κάνουμε ατελείωτους συνδυασμούς.

Αλλά, επειδή οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές, δεν σταματάμε εδώ. Καλό θα ήταν να προσθέσουμε και πιο ιδιαίτερα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, όπως είναι μια χρωματιστή κάπα ή ένα από τα πιο πολυπόθητα σχέδια του φετινού χειμώνα: το καρό παλτό!

Το XLCLOSET.GR, εξειδικεύεται σε μόδα για γυναίκες με καμπύλες, αλλά διαθέτει και μια απίστευτη ποικιλία από αξεσουάρ. Επισκεφτείτε το και ολοκληρώστε το look σας με φανταστικά κοσμήματα, τσάντες αλλά και φουλάρια!

Ημίπαλτο με δερματίνη (67,20 €) [Περισσότερα]Ημίπαλτο βελούρ (76,80 €) [Περισσότερα]Ημίπαλτο τουϊντ (71,40 €) [Περισσότερα]Παλτό καρό (59,40 €) [Περισσότερα]Πορτοκαλί & μωβ καρό κάπα (22,30 €) [Περισσότερα]Κάπα με βολάν (34,80 €) [Περισσότερα]Καρό κάπα (47,40 €) [Περισσότερα]Πλεκτή ζακέτα τύπου κάπα (23,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ότομαν (26,40 €) [Περισσότερα]Eλαστικό παντελόνι κολάν (23,40 €) [Περισσότερα]Παντελόνι μπροκάρ (25,80 €) [Περισσότερα]Κολάν βινύλ διπλής όψης (17,40 €) [Περισσότερα]Μπλούζα κρουαζέ (27,00 €) [Περισσότερα]Διχτυωτή μπλούζα με λούρεξ (14,50 €) [Περισσότερα]Μακρυμάνικο t-shirt (13,20 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ με τρουκς (29,40 €) [Περισσότερα]Μπορντώ τσάντα κροκό (28,30 €) [Περισσότερα]Χρύσο κολιε με κρεμαστή καρδιά (6,00 €) [Περισσότερα]

Keywords
Αναζητήσεις
ντινομε μεγαλα μεγεθι, ντινομε μεγαλα μεγεθη
Τυχαία Θέματα