Marymaryshop: Προτάσεις από την Μαρία Μπακοδήμου

13:05 3/1/2014 - Πηγή: Ntynomai

Μια συλλογή από άκρως θηλυκές δημιουργίες με την υπογραφή της Μαρίας Μπακοδήμου είναι διαθέσιμη μέσω του διαδικτυακού καταστήματος shop.marymary.gr. Κομμάτια υψηλής αισθητικής και ποιότητας με προσιτές τιμές, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα και παράλληλα χαρίζουν άνεση και στυλ.

Με ένα κλικ στο marymaryshop μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι

για μια προσεγμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη την διάρκεια της ημέρας. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, σακάκια αλλά και εσώρουχα, με εμφανείς επιρροές από την δυναμική δεκαετία του 70, μπορούν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα αλλά και την διάθεση σου. Αναζήτησε τα κομμάτια που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες και ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ, ενώ παράλληλα ενημερώσου για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και βρες έξυπνες συμβουλές styling.

Όπως άλλωστε λέει και η ίδια η σχεδιάστρια: "Θέλω να είμαι καλοντυμένη από το πρωί στο σούπερ μάρκετ, μετά στο γραφείο και το βράδυ στο εστιατόριο ή το θέατρο και όλα αυτά με ένα ρούχο, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω σύνολο στο ενδιάμεσο. Για να είμαι εγώ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με την εικόνα μου. Εγώ είμαι η εικόνα μου και τη σέβομαι." Το ίδιο ακριβώς πιστεύουμε και θέλουμε και εμείς.

ΦΟΡΕΜΑ MODESTO (149,00 €) [Περισσότερα]ΙΒΟΥΑΡ ΜΠΡΟΚΑΡ (159,00 €) [Περισσότερα]ΜΑΥΡΗ ΔΑΝΤΕΛΑ (189,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΡΝΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΩΜΟ (159,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΜΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΞΕΦΤΙ (129,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΜΑ ΜΩΒ (160,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ CIOTTOLI BLUE (98,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΑΥΡΗ (60,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΠΕΖ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ (98,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΥΣΤΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΡΟΜΒΟΥΣ (86,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΥΣΤΑ PENCIL (80,00 €) [Περισσότερα]ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙ (118,00 €) [Περισσότερα]ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΑΥΡΟ (110,00 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΓΙΕΤΑ ΦΙΔΙ (138,00 €) [Περισσότερα]ΣΑΚΑΚΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ PRINTS (140,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
μπροκαρ φορεμα μπακοδημου
Τυχαία Θέματα