Με ανοιξιάτικη διάθεση!

Μετά από έναν χειμώνα που μας έπεσε λίγο βαρύς, η αλήθεια είναι αυτή, που εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε συνηθίσει και τόσο πολύ κρύο και μας κακοφάνηκε, έχουμε ανάγκη χρώμα, λουλούδια, άνοιξη, μυρωδιές, έχουμε ανάγκη να μπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Να φορέσουμε τα χρωματιστά πανωφόρια μας, τα ωραία φορεματάκια μας, να βάλουμε κίτρινο, ροζ, γαλάζιο, να φυγει η μουντάδα του χειμώνα μακριά. Φέτος εξάλλου θα είναι η Άνοιξη των παστέλ, κλασικά, αλλά και των έντονων χρωμάτων: έντονο κίτρινο και ροζ,

θα συνθέσουν ένα παζλ στο οποίο κεντρικό ρόλο θα έχει η ανάταση, η δύναμη στην εμφάνιση, η χαρά, η έμφαση στο ρομαντισμό, στο μποέμ 70s ύφος , στα sixties.

Και τι καλύτερο, ακόμα και για εκείνες που δεν αγαπούν πολύ το χρώμα, νομίζω πως φέτος την Άνοιξη θα βρούν την αφορμή να το εντάξουν, έστω και με αξεσουάρ στην εμφάνισή τους. Τέλος, τα φαρδιά χαλαρά παντελόνια, τα καρό πουκάμισα, τα παπούτσια με χρώμα θα είναι εδώ για νας θυμίσουν πως όχι μόνο η Άνοιξη αλλά κυρίως η καθημερινότητά μας μπορεί να είναι γλυκιά και ενδιαφέρουσα!

Τολμήστε τα!

Πουκάμισο με Print(31,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο ανοιξιάτικο πλεκτό με λωρίδες στην πλάτη (29,90 €) [Περισσότερα]Ροζ ασύμμετρη μακρυμάνικη μπλούζα (20,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα (15,99 €) [Περισσότερα]Vintage coral red φόρεμα μπροκάρ Felicita (66,00 €) [Περισσότερα]Κομψό Παλτό (95,95 €) [Περισσότερα]Κομψό Παλτό (95,95 €) [Περισσότερα]Φλοράλ πουκάμισο (41,95 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τσάντα Pauls Boutique Jasmine (99,00 €) [Περισσότερα]Δερμάτινο πουγκί (135,00 €) [Περισσότερα]Ταμπα τσάντα πουγκί Fraless (42,00 €) [Περισσότερα]Αdidas Originals GAZELLE (99,95 €) [Περισσότερα]Superga (74,99 €) [Περισσότερα]Vans UA OLD SKOOL (80,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα