Μαύρες Γόβες

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και όλες έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τα outfit από τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου. Και ποιο είναι το αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει το βραδινό μας look; Μα φυσικά ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάνει τη διαφορά. Ψάχνοντας διαρκώς για το τέλειο παπούτσι που δεν θα μείνει στο κουτί, κατέληξα ότι οι γιορτινές αγορές είναι η ευκαιρία για να επενδύσουμε σε καλά κομμάτια που θα φορεθούν και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Το κατάλληλο, λοιπόν, παπούτσι είναι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες που μπορεί να απογειώσει από ένα λαμπερό φόρεμα μέχρι

το boyfriend jean μας. Έψαξα και βρήκα για εσάς τις πιο κλασικές, shinny αλλά και edgy γόβες που υπάρχουν στην αγορά για όλα τα γούστα. Όποια και να διαλέξετε ένα είναι σίγουρο: επενδύετε σε ένα κομμάτι που σίγουρα θα ξαναφορεθεί και θα δίνει πάντοτε sexy και θηλυκό twist στο outfit σας.

Lace-Up Heels (79,00 €) [Περισσότερα]New Look Vickster Black Metal Heel Court Shoes (35,70 €) [Περισσότερα]ASOS SECOND GUESS Pointed Heels (42,86 €) [Περισσότερα]KG by Kurt Geiger Harriet Black Glitter Cut Out Shoe Boots (102,86 €) [Περισσότερα]Reiss Cut Work Heeled Court Shoes (148,57 €) [Περισσότερα]ASOS PLAYING WITH FIRE Pointed High Heels (472,86 €) [Περισσότερα]KG By Kurt Geiger Hart Cut Out Heeled Shoe Boots (120,00 €) [Περισσότερα]ASOS PERFECT DAY Pointed High Heels (60,00 €) [Περισσότερα]Reiss Lupin Cut Out Two Part Heeled Shoes (222,86 €) [Περισσότερα]Combined high heel court shoe (29,95 €) [Περισσότερα]Pumps (69,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα