Εσύ τι θα φορέσεις στο Ρεβεγιόν;

Οι μέρες έφτασαν και εσύ πρέπει να διαλέξεις το καλύτερο φόρεμα για να βάλεις το βράδυ του ρεβεγιόν. Και αν δεν έχεις το παραμικρό clue για το τι επιβάλλεται τη συγκεκριμένη βραδιά και τι όχι, για το ποια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και όλα τα σχετικά εδώ είμαστε εμείς για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Οι μέρες είναι γιορτινές (μακάρι να ήταν και η διάθεση όλων μας το ίδιο γιορτινή) και γιορτινό θα πρέπει να είναι και το δικό σου outfit. Αυτό σημαίνει

πολύ λάμψη, shimmering, πούλιες, αστραφτερά υφάσματα και glamorous εμφανίσεις χωρίς να περνάς όμως στο άλλο άκρο της υπερβολής.

Έχεις μάθει φαντάζομαι τόσο καιρό διαβάζοντας τα άρθρα μας πως πάντα τονίζουμε ένα στοιχείο στην εμφάνισή μας και αυτό είναι αρκετό για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως ένα super wow φόρεμα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά φαντάζει το ιδανικό, αρκεί το υπόλοιπο λουκ μας να είναι μετρημένο. Δηλαδή, όχι flashy κοσμήματα που θα βγάζουν μάτι, μαύρο οπάκ καλσόν που προσδίδει κομψότητα, μαλλιά χαλαρά πιασμένα πίσω, ή ριχτά ανάλαφρα στους ώμους και μακιζιάζ σε ήπιους τόνους τονίζοντας πάντα με πιο έντονο χρώμα ή τα χείλη ή τα μάτια μας (ποτέ και τα δύο).

Αυτές οι απλές κινήσεις είναι αρκετές για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις και αν επιλέξεις και κάποιο από τα παρακάτω φορέματα που διάλεξα για σένα τότε η επιτυχία εκείνης της βραδιάς βρίσκεται στο τσεπάκι σου!

Online προτάσεις αγοράς:
Draped cotton-blend poplin dress (377,97 €) [Περισσότερα]
Stretch silk-trimmed sequined mesh dress (277,58 €) [Περισσότερα]
Ruched jersey mini dress (208,63 €) [Περισσότερα]
Duran gathered silk-chiffon dress (181,13 €) [Περισσότερα]
ASOS Party Dress with Sequin Bodice (31,25 €) [Περισσότερα]
Oasis Metallic Jacquard Dress (72,92 €) [Περισσότερα]
Ganni V Neck Dress with Peplum (250,02 €) [Περισσότερα]
Hunt No More “No Regrets” Foil Snake Print Dress (67,37 €) [Περισσότερα]
Ted Baker Sequin Print Prom Dress (154,18 €) [Περισσότερα]
**LIMITED EDITION EMBELLISHED BODYCON DRESS (156,00 €) [Περισσότερα]
SEQUIN V FRONT SKATER DRESS (77,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα