Lollipops: Για έναν πιο γλυκό χειμώνα!

Ο χειμώνας μπήκε και επίσημα πλέον, και το γαλλικό brand Lollipops είναι εδώ για να τον κάνει λίγο πιο ροζ και ζαχαρένιο: Κατά την επίσκεψή μας στο showroom θαυμάσαμε την χειμερινή κολεξιόν… Τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ όπως κασκόλ και γάντια, που όλα έμοιαζαν βγαλμένα από κάποιο παραμύθι.

Παρόλο που γενικά λατρεύουμε τις τσάντες Lollipops, αυτή τη φορά επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε κάτι άλλο: Τα παπούτσια, και πιο συγκεκριμένα τα μποτάκια, τα οποία δοκιμάσαμε και μπορούμε να σας

διαβεβαιώσουμε ότι είναι τρομερά άνετα και βολικά στο περπάτημα. Έτοιμες;

Η πρώτη μας επιλογή είναι ένα ζευγάρι μποτάκια με animal print, συγκεκριμένα ζέβρας, αφού φέτος τον χειμώνα η μόδα προστάζει να απαρνηθούμε για λίγο το αγαπημένο λεοπάρ και να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά στα animal prints. Θα δείξουν υπέροχα συνδυασμένα με ένα απλό φόρεμα σε μαύρο, άσπρο, έντονο κόκκινο ή μπλε χρώμα, ίσως ακόμη και πράσινο ή φούξια. Επίσης μπορείτε να τα συνδυάσετε με μαύρο κολάν και μια μακριά μπλούζα, αλλά και με skinny jeans και ζεστό πουλόβερ. Η τσάντα μπορεί να είναι μαύρη ή σε κάποιο έντονο χρώμα της αρεσκείας σας.

Στη συνέχεια επιλέξαμε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, μποτίνια χρώματος ποντικί με φιόγκο, που αποπνέει ρετρό και ρομαντικό ύφος. Θα συνδυαστεί όμορφα με ένα μάξι φόρεμα ή φούστα, με ένα κομψό φόρεμα και καλσόν, με μια ψηλόμεση φούστα κι ένα θηλυκό τοπ. Το τσαντάκι θα είναι μικρό και χαριτωμένο, ενώ οι πιο τολμηρές μπορείτε να φορέσετε ένα πλατύγυρο χειμωνιάτικο καπέλο στην βόλτα σας για πιο vintage εφέ. Bonus: Φορέστε τα με skinny jeans και άσπρο πουκάμισο στο γραφείο και στην έξοδο για καφέ/ποτό, για ένα απόλυτα θηλυκό και σικάτο look!

Τα μποτάκια με τα 4 χρώματα είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, που θα δώσει χρώμα στα χειμωνιάτικά σας σύνολα με διακριτικό τρόπο. Συνδυάστε με little black dress ή φόρεμα σε γκρι ή μπλε χρώμα, με skinny jeans και πουκάμισο στη δουλειά, και με πουλοβεράκι στη βόλτα με τις φίλες σας.

Τέλος, τα μαύρα-γκρι μποτίνια είναι ιδανικά για ένα chic rock ντύσιμο. Συνδυάστε τα με φόρεμα, φούστα ή στενό τζην, τοπ και δερμάτινο τζάκετ. Όσο για τα χρώματα, προτιμήστε μαύρο, άσπρο, γκρι, μπλε, μοβ και πράσινο, αλλά και γενικά όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει εκτός από τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, αφού πιθανόν να μην ταιριάζουν τόσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα