Γιατί το αντρικό ρολόι καθορίζει το στυλ;

Κάθε φορά που γίνεται λόγος για τα αντρικά αξεσουάρ κυρίαρχη θέση σε αυτά έχει αναμφισβήτητα το ρολόι. Συχνά σε έναν άντρα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουμε στην εμφάνιση του είναι τα παπούτσια του, η γραβάτα του και το ρολόι του.

Δεν έχει σημασία αν είναι οικονομικό ή όχι σημασία έχει το ρολόι που φορά και επιλέγει ένας άντρας να ταιριάζει με το στυλ του, να έχει τύπο και να ολοκληρώνει μία εμφάνιση.

Έτσι δεν ενοείται πια ένας άντρας να μην έχει ένα πιο καλό και ένα πιο sport ρολόι, αφού αποτελεί την επιτομή των αντρικών αξεσουάρ.

Για το πόσο βάση δίνεται στο ρολόι αρκεί να σκεφτούμε βασικούς αντρικούς κινηματογραφικούς ήρωες που δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοθεί έμφαση τόσο στο συνολικό τους στυλ όσο και στα αξεσουάρ τους και δη στο ρολόι.

Τέλος, αφού πλησιάζουν και οι γιορτές και πάντα σκεφτόμαστε τι δώρο να πάρουμε στον αγαπημένο μας, στον μπαμπά μας ή σε έναν φίλο μας, ας σκεφτούμε το στυλ του και ας επιλέξουμε ένα ρολόι που σίγουρα θα τον ικανοποιήσει και θα τον χαροποιήσει ως επιλογή.

Εμείς επιλέξαμε και πιο casual και πιο επίσημα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, σίγουρα όμως αυτά που ακούγονται πολύ τον τελευταίο καιρό και είναι στη μόδα.

Seiko World Time (260,00 €) [Περισσότερα]Nick Cabana Talisman (161,00 €) [Περισσότερα]CHEAPO watch pop art (29,00 €) [Περισσότερα]Nixon CHRONICLE ρολόι (227,00 €) [Περισσότερα]classic blue - Ξύλινο ρολόι (86,80 €) [Περισσότερα]Ανδρικό ρολόι CORTESE (119,00 €) [Περισσότερα]classic orange - Ξύλινο Ρολόι (86,80 €) [Περισσότερα]CLUSE La Roche Black Marble Black Leather Strap (159,00 €) [Περισσότερα]VISETTI Urban Legend Stainless Steel Bracelet (90,00 €) [Περισσότερα]VISETTI Urban Legend Rose Gold Brown Leather Strap (99,00 €) [Περισσότερα]CLUSE LABOHEMΕ Stainless Steel Strap (99,00 €) [Περισσότερα]CLUSE LABOHEMΕ Stainless Steel Strap (89,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα