Τα δαντελένια φανελάκια στο προσκήνιο!

Αν μας έλεγε κανείς πως το κλασικό Lingerie που το φορούσαμε στο σπίτι ή μέσα από τα ρούχα μας θα αποτελούσε ίσως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, θα τον αποκαλούσαμε τρελό.

Ένα απόλυτα θηλυκό ρούχο που απευθυνόταν για συγκεκριμένες μόνο περιστάσεις, που ουσιαστικά αποτελεί ένας είδος ρούχου που ανήκει στο κομμάτι των εσωρούχων και απευθυνόταν αποκλειστικά και μόνο για άλλες περιστάσεις, φέτος έχει πρωταγωνιστήσει σε όλα τα Outfits, έχει πρυτανεύοντα ρόλο σε κάθε εμφάνιση και αποτελεί ένα από τα πιο

Hot και sexy must trends της σεζόν.

Το σατέν φανελάκι λοιπόν με τη δαντέλα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν και μπορεί να φορεθεί ε πάρα πολλούς τρόπους. Εμείς όμως θα σας αναφέρουμε εκείνους που θεωρούνται πιο must και θα σας παραθέσουμε και φωτογραφίες για να ''κλέψετε'' ιδέες και να πάρετε μία γεύση αυτής της τάσης.

Αρχικά φοριέται μέσα από πουλόβερ με μεγάλο V και δείχνει πραγματικά μοναδικό. Επίσης μόνο του με ένα πολύ βαρύ πανωφόρι από πάνω. Φοριέται εξίσου με χοντρές ζακέτες από πάνω και αυτός είναι ένας από τους πιο ιδανικούς συνδυασμούς. Για τις πιο τολμηρές σε συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί πάνω από μία μπλούζα.

Όπως και να έχει δεν ενοείται φέτος να μην έχουμε ένα δαντελένιο φανελάκι στη ντουλάπα μας. Αποτελεί απόδειξη, στίγμα, αποτύπωμα της θηλυκότητας.

Και οι δικές μας προτάσεις

Τοπ με τιράντες και δαντέλα (12,70 €) [Περισσότερα]Crystall chiffon top (20,00 €) [Περισσότερα]Satin Lingerie top (19,00 €) [Περισσότερα]Bελούδινο κορμάκι με λεπτομέρειες δαντέλας (21,00 €) [Περισσότερα]Bελούδινο κορμάκι με λεπτομέρειες δαντέλας (21,00 €) [Περισσότερα]Φανελάκι triumph mix&match (17,95 €) [Περισσότερα]Σετ εσώρουχο με φανελάκι τιραντάκι & δαντέλα (18,90 €) [Περισσότερα]Μεταξωτό τοπ με τιράντες (48,00 €) [Περισσότερα]Μεταξωτό τοπ με τιράντες (19,50 €) [Περισσότερα]Μπλούζα σατέν με δαντέλα (28,01 €) [Περισσότερα]τοπ σατέν (16,11 €) [Περισσότερα]τοπ σατέν (16,11 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα