Φως!

Είναι εκείνες οι μυρωδιές που νομίζεις πως ο Θεός έχει βάλει το χέρι του. Εκείνες οι μέρες της απόλυτης κατάνυξης, που είτε πιστεύεις είτε όχι, η ατμόσφαιρα σε παρασέρνει. Νιώθεις ένα τσίμπημα στην καρδιά για εκείνους που έφυγαν, νιώθεις να συγκλονίζεσαι από το Αι γενεαί πάσαι, να περιμένεις την Ανάσταση, όχι μόνο του Χριστού αλλά & την εσωτερική σου ανάσταση. Εβδομάδα των Παθών, πόσα πάθη εξάλλου και πόσους καημούς κρύβει έτσι και αλλιώς

η καρδιά όλων μας. Πεθαίνουμε και ανασταινόμαστε, γιατί έτσι και αλλιώς αυτό είναι Ζωή. Είναι η ανάγκη να στηριχτούμε κάπου, να αγαπηθούμε, να λυτρωθούμε. Μεγάλη Εβδομάδα, η εβδομάδα που λίγο έως πολύ κάνουμε μία βουτιά στις πιο μύχιες σκέψεις μας και στα συναισθήματα μας. Μεγάλη εβδομάδα, εβδομάδα που ίσως ξαναβρούμε λίγο την πίστη μας, στον εαυτό μας και στους άλλους. Εβδομάδα που ίσως κατανοήσουμε τι σημαίνει να δίνεις. Εβδομάδα που ίσως αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να αποτινάξουμε το ζυγό του εγωισμού από πάνω μας. Εβδομάδα που αναζητούμε την αφορμή για ανάσταση. Ηθική, συναισθηματική, πνευματική.

Μακάρι η εβδομάδα αυτή να σας γεμίσει πληρότητα… σε μία εποχή ελλειμματική, άδεια, στερημένη οικονομικά, ηθικά και συναισθηματικά…. Μακάρι αυτή η Ανάσταση να φέρει σε όλο τον κόσμο τη μεγαλύτερη έκφανση της ευτυχίας… Την πληρότητα! Να φέρει το Φως!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai