Φόρεσε.. torouxo.gr !

Fresh air στον χώρο των ηλεκτρονικών αγορών έφερε το νέο "it fashion site" torouxo.gr! Και δικαιολογημένα άλλωστε, αφού καλύπτει όλα τα γούστα και σε φέρνει με ένα κλικ δίπλα στα πιο δημοφιλή αγαπημένα σου brands!

Torouxo.gr ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας και είναι πλήρως εφοδιασμένο με όλα τα απόλυτα must-haves, ταυτόχρονα όμως σου δίνει την επιλογή να έχεις μια vintage πινελιά στο ντύσιμό σου μέσα από μια

τεράστια συλλογή υπέροχων και πολύ προσιτών οικονομικά vintage καλουδιών!

Και φυσικά, η υπόθεση στο torouxo.gr δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία! Εσύ και ο καλός σου θα γίνετε partners in crime, καθώς θα διαπιστώσεις πως με ένα κλικ στο site μια τεράστια συλλογή αντρικών stylish επιλογών θα ξετυλιχθεί μπροστά σου! (ναι, επιβάλλεται να ρίξεις μια ματιά τώρα που ψάχνεις το δωράκι του για τα Χριστούγεννα!).

Αξίζει να τονίσουμε, επίσης, ότι στο torouxo.gr θα βρεις αγαπημένα σχέδια και σύνολα όποιο κι αν είναι το νούμερό σου! Κανένας περιορισμός, λοιπόν, στις ενδυματικές σου επιλογές!!

Κι όσο αφορά τα αξεσουάρ, να ξέρεις πως κομψά βραχιολάκια, δαχτυλίδια, φουλάρια, ζώνες και ό,τι μπορείς να φανταστείς είναι διαθέσιμα και έτοιμα να σε ξετρελάνουν με τα υπέροχα σχέδιά τους!

Μην χάνεις ώρα λοιπόν! Επισκέψου τώρα torouxo.gr και κάνε την δική ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία!

Εγώ διάλεξα και σου προτείνω…

ΦΟΥΤΕΡ FIRST WOMAN (24,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ FULLAH SUGAH (29,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ FULLAH SUGAH (32,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΥΣΤΑ ΜΑΚΡΥΑ LIPSY (27,90 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΥΦΑΝ INOX (114,90 €) [Περισσότερα]ΤΖΙΝ COSI (88,55 €) [Περισσότερα]ΖΑΚΕΤΑ ΦΟΥΤΕΡ CALT (62,30 €) [Περισσότερα]ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ (7,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ με πέτρες και καρφιά FULLAH SUGAH (14,90 €) [Περισσότερα]ΚΟΛΙΕ FULLAH SUGAH (11,90 €) [Περισσότερα]ΖΩΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ (33,00 €) [Περισσότερα]ΖΩΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ (39,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα