Διαγωνισμός: Διάλεξε και πάρε!

Καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα, εξορμήσεις… Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της πιο όμορφης εποχής! Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα και έχουμε αρχίσει να εξοπλιζόμαστε με τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

Τα παπούτσια σε κάθε περίπτωση παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Το καλοκαίρι ενδείκνυται για πολλές εναλλαγές σε πέδιλα, πλατφόρμες, σανδάλια… Και όλα αυτά φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το γνωστό σε όλους μας

και αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, piliotise-shop.gr, μας έχει συνηθίσει στις απίστευτες τιμές που δίνει υπέροχα ποιοτικά παπούτσια για όλες τις περιστάσεις.

Έτσι, για αυτό το καλοκαίρι, το piliotise-shop.gr προσφέρει σε τρεις αναγνώστες του Ntynomai την ευκαιρία να κερδίσουν το παπούτσι της επιλογής τους και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές μέρες με απόλυτο στιλ και άνεση!

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1: Μπείτε στο piliotise-shop.gr και διαλέξτε όποιο παπούτσι θέλετε και μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια αυτής της σελίδας.

Βήμα 2: Κάντε like στη σελίδα GP Piliotis στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ

Ο διαγωνισμός ισχύει για όλα τα brands εκτός από τα Envie Collection.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει μερικά από τα κομμάτια που μας αρέσουν:

FLAT (20,00 €) [Περισσότερα]FLAT (39,00 €) [Περισσότερα]ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (35,00 €) [Περισσότερα]ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (39,00 €) [Περισσότερα]ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (39,00 €) [Περισσότερα]ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (49,00 €) [Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και τη Δευτέρα 1/7/2013 το βράδυ.
Η ηλεκτρονική κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ, σε αυτή τη σελίδα σε μορφή Update.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα