Δέστο φιόγκο!

Ό,τι πιο γλυκό, ό,τι πιο girly και θηλυκό έχει να επιδείξει η φετινή φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη μόδα είναι ο φιόγκος, όπου μπορεί να φανταστεί ο νους σου! Σε φορέματα, μπλούζες, τσάντες, παπούτσια, ζώνες ακόμη και σε κορδέλες για τα μαλλιά.

Οι Oscar de la Renta, Jason Wu, Azzaro και Gucci

εντυπωσίασαν παρουσιάζοντας στα ντεφιλέ τους φορέματα, αλλά φούστες και μπλούζες, όλα διακοσμημένα με επιβλητικούς φιόγκους. Ο οίκος Burberry έδωσε έμφαση στις χαριτωμένες ζώνες με φιόγκους πάνω από τα παλτό. Ο Chloe πρότεινε κομψά ψηλοτάκουνα παπούτσια με θηλυκούς φιόγκους ενώ ο οίκος Giles τόλμησε να δώσει τη χάρη που προσδίδει ο φιόγκος και στα μαλλιά, φέρνοντας πίσω γλυκιές αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

Αν θες να ενισχύσεις τη θηλυκότητά σου και να ξεχειλίσεις από κοριτσίστικο ενθουσιασμό, μη διστάσεις να ενσωματώσεις κι εσύ το bow trend στο ντύσιμό σου με όποιο τρόπο επιθυμείς.

Ένα φόρεμα με έναν επιβλητικό φιόγκο στο γιακά του ή μια ψηλόμεση φούστα με έναν χαριτωμένο φιόγκο στη μέση μπορούν να αποδειχθούν από τις καλύτερες επιλογές. Δες τι επέλεξα για σένα από την e-αγορά και κάνε μια γρήγορα βόλτα ανάμεσα σε φούστες, τσάντες, παπούτσια και φορέματα όλα διακοσμημένα με όμορφους φιόγκους!

Online προτάσεις αγοράς:
Moschino dress (654,07 €) [Περισσότερα]
Chloe bag (895,00 €) [Περισσότερα]
Miu miu hat (290,00 €) [Περισσότερα]
Theory dress (381,55 €) [Περισσότερα]
Bow barette (5,85 €) [Περισσότερα]
Bow belt (21,04 €) [Περισσότερα]
Ganni bow dress (84,18 €) [Περισσότερα]
River island shirt (29,23 €) [Περισσότερα]
Aldo bag (40,92 €) [Περισσότερα]
Bow skirt (39,75 €) [Περισσότερα]
Ted baker necklace (57,29 €) [Περισσότερα]
Asos bow dress (46,77 €) [Περισσότερα]
Zara shirt (29,95 €) [Περισσότερα]
Zara dress (25,95 €) [Περισσότερα]
Zara bag (49,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα