Το Biker Jacket

Σάββατο πρωί, βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας και η αγορά βουίζει από κόσμο, τα μαγαζιά ασφυκτιούν. Δεν έχω καλύτερο από το να κάθομαι σε κάποιο καφέ και να παρατηρώ το streetstyle των ανθρώπων γύρω μου.

Μετά από τόσες ώρες προσεκτικής και λεπτομερούς παρατήρησης, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: δεν υπάρχει πιο γοητευτικό πράγμα από το να συνδυάζει κανείς fashion κομμάτια με vintage θησαυρούς που έχει

στην ντουλάπα του. Αυτό είναι, που τράβηξε την προσοχή μου σήμερα από όλο το πλήθος των ατόμων που πέρασε από μπροστά μου. Και το vintage κομμάτι που πρωταγωνίστησε ήταν το biker jacket.

Παλιό και φθαρμένο στις άκρες, σε παράξενα χρώματα και άγρια κοψίματα που μαρτυρούν το πέρασμα των χρόνων, κουβαλώντας πάνω του τη δική του ιστορία. Κάθε ένα από αυτά ήταν ξεχωριστό και συνδυασμένο με ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου. Άλλοτε με φλόραλ αέρινο κοντό φορεματάκι ή ακόμη και με μάξι βαμβακερό, άλλοτε με ψηλόμεση μίντι φούστα και ψηλοτάκουνα ή με χαμηλοκάβαλο boyfriend παντελόνι. Όλα παίζουν αρκεί να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Και μη μου πεις ότι δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου τουλάχιστον ένα biker jacket. Γιατί δεν θα το πιστέψω. Αλλά, ακόμα και έτσι να έχουν τα πράγματα, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σου προτείνουμε τα καλύτερα της αγοράς και να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή σου!

Δες τι διαλέξαμε για σένα λοιπόν…


Leather-trimmed tweed biker jacket (551,12 €) [Περισσότερα]
Leather biker jacket (485,00 €) [Περισσότερα]
New Rory boucle-sleeved denim biker jacket (823,65 €) [Περισσότερα]
Blister washed-leather biker jacket (1.798,74 €) [Περισσότερα]
ASOS Faux Leather Biker Jacket (58,36 €) [Περισσότερα]
ASOS Metallic Collarless Leather Biker Jacket (175,08 €) [Περισσότερα]
Urban Code Leather Peplum Biker Jacket (233,44 €) [Περισσότερα]
ASOS Leather Biker Jacket With Collarless Stitch Detail (140,06 €) [Περισσότερα]
Vero Moda Very Gold Zip Biker Jacket (221,77 €) [Περισσότερα]
Faux Fur Collar Biker Jacket (70,03 €) [Περισσότερα]
Black Leather Biker Jacket (192,59 €) [Περισσότερα]
Contrast Faux Leather Biker Jacket (67,70 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα