Weareeyes: Τα γυαλιά ηλίου που θα λατρέψεις!

Συνήθως με το που μπαίνει η Άνοιξη ξεκινάμε να ψάχνουμε γυαλιά ηλίου που όμως, επειδή ακριβώς είναι η εποχή τους, τα βρίσκουμε σε πιο ακριβή τιμή! Τώρα όμως είναι η ευκαιρία να επιλέξετε γυαλιά ηλίου και μάλιστα τα Weareeyes που αποτελούν μία μεγάλη τάση, ενώ αυτή την περίοδο επιλέγοντας δύο πληρώνετε μόνο το ένα ζευγάρι.

Τα weareeyes είναι μια νέα ελληνική μάρκα γυαλιών, εξαιρετικής ποιότητας και προσιτά σε όλους. Aυτό που συχνά αποκαλούμε Value for money με το συγκεκριμένο

brand γίνεται πραγματκότητα. Είναι μια μάρκα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και όλους εκείνους που δεν χρειάζονται τους άλλους να τους πουν πώς να φαίνονται cool.

Τα weareeyes τα χαρακτηρίζει μια δήλωση: "Η ποιότητα δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά με την προσοχή στις λεπτομέρειες."

Κάθε γυαλί έχει ελεγχθεί στο χέρι από την SGS, το μεγαλύτερο κέντρο πιστοποιήσεων ποιότητας στον κόσμο. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και το καταλαβαίνει κανείς όχι μόνο από τον φακό αλλά ακόμα και από την απίθανη συσκευασία. Ως αποτέλεσμα, μόνο τα μοντέλα που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές της μάρκας είναι διαθέσιμα προς πώληση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος, ο οποίος ελέγχει κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου αμέσως μετά την παραγωγή τους. Το 13% των γυαλιών δεν περνούν τον ποιοτικό έλεγχο και επιστρέφονται στην ανακύκλωση, όπου τις περισσότερες φορές μετατρέπεται σε άλλα χρήσιμα αντικείμενα όπως μπρελόκ.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ

Και μην ξεχνάτε με τον κωδικό 2FOR1 επιλέγετε 2 και πληρώνετε μόνο το ένα!

Keywords
Τυχαία Θέματα