Trends 2018: Ποια πρέπει να υιοθετήσεις και ποια να αποφύγεις;

Όπως έχω ξαναπεί, η μόδα δείχνει το δρόμο κι εμείς ακολουθούμε το μονοπάτι που μας ταιριάζει. Τα trends για το 2018 είναι πολλά και είναι γεγονός! Άλλα τα αγαπήσαμε, άλλα τα σιχαθήκαμε -λυπάμαι, αλλά έτσι είναι-, άλλα ανυπομονούμε να τα δούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, και άλλα θα τα αποφύγουμε με νύχια και με δόντια!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα DOS και τα DON’TS...

Dos

Καπαρντίνες

Φέτος, όπως μας έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας, θα προτιμηθούν.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα must-have πανωφόρια για τους λιγότερο κρύους μήνες που θα έρθουν σιγά-σιγά. Η καπαρντίνα είναι κλασική, ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα και λέμε σαφώς ναι!

Pencil Φούστες

Ναι, ναι και πάλι ναι! Δεν είναι ανάγκη να φτάνει κάτω από το γόνατο… Η κάθε γυναίκα θα διαλέξει το μήκος που της ταιριάζει καλύτερα. Αλλά η pencil φούστα αναδεικνύει, αν μη τι άλλο, τη θηλυκότητα μιας γυναίκας χωρίς να ξεπερνάει τα όρια…

Slip φορέματα/satin

Τα slim φορέματα είναι και φέτος της μόδας, αλλά δεν θυμίζουν τόσο… νυχτικό. Έχουν μια άλλη χροιά, και μας αρέσουν. Αλλά, προσοχή, ένα τέτοιο φόρεμα είναι πολύ εύκολο, αν δεν συνδυαστεί σωστά και δεν κάνουμε σωστή επιλογή, όχι μόνο να μη μας κολακέψει, αλλά να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα… Όσο για το σατέν -που δεν θα φορεθεί μονάχα σε φορέματα- θέλει μεγάλη προσοχή γιατί διαγράφει κάθε ατέλεια πολύ εύκολα...

Denim

Τζιν πάνω, τζιν κάτω, τζιν παντού!! Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα…

Γούνα

Φυσικά μιλάμε για τις συνθετικές!! Και τις αγαπήσαμε, τις φορέσαμε και εξακολουθούμε να τις προτιμάμε για τις εμφανίσεις μας τις κρύες μέρες. Έχουν γίνει must!

Φτερά

Σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Φτερά παντού. Λέμε ναι, αλλά προσοχή: μην το παρακάνετε!

Sequins

Λάμψη. Glitter. Εντυπωσιασμός! Κάπως έτσι πάει… και το σίγουρο είναι ότι έτσι, θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Αλλά και πάλι θέλει προσοχή, είναι πολύ εύκολο να περάσει κανείς τα όρια του κιτς.

Έντονα χρώματα

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας! Διαλέξτε χρώματα που αγαπάτε, συνδυάστε τα με προσοχή και το αποτέλεσμα θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση…

Παστέλ χρώματα

Ροζ απαλό, γαλάζιο, πράσινο παστέλ και λεμονί… Αν δεν θες να βάλεις έντονα χρώματα, προτίμησε τις παστέλ αποχρώσεις που δίνουν μια πιο γλυκιά νότα!

Μεγάλα, ογκώδη σκουλαρίκια

Τα λατρεύουμε!! Μπορείς να βάλεις ότι πιο απλό, να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαλαρή αλογοουρά και να φορέσεις εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα απογειώσουν το στυλ σου. Δοκίμασέ το!

Don'ts

Τσαντάκι μέσης

Όχι. Δεν είναι θηλυκό. Εμποδίζει τα υφάσματα των ρούχων να “πέσουν” σωστά μιας και βρίσκεται δεμένο γύρω από τη μέση σου και φυσικά “χαλάει” αυτό το τόσο όμορφο σημείο της γυναικείας σιλουέτας!

Κάλτσα

Δεν εννοώ την κάλτσα που φοράμε μέσα από τα παπούτσια. Ούτε την ψηλή που φαίνεται πάνω από τις μπότες. Μιλάω για την κάλτσα που φαίνεται μέσα από την peep toe γόβα ή το πέδιλο. Α-πα-πα...

Plastic

Μετά τις πλαστικές σακούλες που προκάλεσαν θέματα, έρχεται το πλαστικό και στα ρούχα! Οι οίκοι μας το προτείνουν, αλλά αν θες τη γνώμη μου, είναι πολύ να ακροβατήσεις στα όρια της κακογουστιάς με κάτι τέτοιο. Εάν το διαλέξεις, κάνε το υπεύθυνα.

Συνδυασμός διαφορετικών prints

Η μόδα θέλει να ταιριάξεις καρό, με ρίγα και κύκλο και δεν συμαζεύεται. Ναι, ωραία τα σχέδια, αλλά με μέτρο. Πολύ εύκολα θα ξεφύγεις και θα έχεις ένα κιτς αποτέλεσμα, κι αυτό δεν το θέλουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα