Travel Style: The Las Vegas way!

Ένα ταξίδι-όνειρο: Las Vegas.

Μια εμπειρία: Lifestyle.

Μια βαλίτσα: ?

Τι έχουν οι αποσκευές μου για ένα dreamtrip στη Sin City;

Aς ξεκινήσουμε από τα βασικά: το attitude. Όταν πας στο Vegas, ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη ζωή, για party μέχρι τα ξημερώματα και για λαμπερές εμφανίσεις. Ετοιμάζεσαι για χρώμα, φως

και αναπάντεχες στιγμές. Ετοιμάζεσαι να αφήσεις τους στυλιστικούς σου περιορισμούς στην Ελλάδα, και να κάνεις fashion choices που θα σου ανοίξουν τις πόρτες όλων των clubs και των casinos, έτσι ώστε να είσαι λαμπερή σε κάθε μοναδική εμπειρία που θα ζήσεις στην πόλη της αμαρτίας. Κλείσε λοιπόν μια σουίτα στο Aria και ετοιμάσου για το όνειρο, ξεκινώντας από τη βαλίτσα σου!

DAY LIFE

Είτε απολαμβάνεις τη δροσιά πλάι στην πισίνα, είτε εξερευνείς την πόλη, να επιλέγεις στυλ που αγκαλιάζουν τη ζέστη της ερήμου με casual κομψότητα. Ένα τζην σορτσάκι και ένα απλό tank top με σανδάλια στην πισίνα, μεταμορφώνεται με wedges, μεγάλα σκουλαρίκια και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου. Ένα μεγάλο καπέλο κάνει το outfit ακόμα πιο ξεχωριστό, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει σκιά από τον καυτό ήλιο. Όσο για μακιγιάζ; Ελαφρύ και φωτεινό είναι η απάντηση, έχοντας πάντα στο μυαλό την καλοκαιρινή ζέστη – δεν θες να σου τρέξει. Θυμίσου να πάρεις μαζί σου πολλά μαγιώ και συνδύασέ τα με κομψά τουνίκ, sarongs και kimonos!

NIGHT LIFE

Στο Las Vegas, η ζωή ξεκινάει αφού δύσει ο ήλιος. Εδώ, το glam και το glitter παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν έχει σημασία αν το συνηθισμένο σου στυλ είναι φανταχτερό ή εκλεπτυσμένο. Για το Vegas, διάλεξε ρούχα που είναι “εσύ” με λίγο παραπάνω essence από... εσένα. Στενά μαύρα sequins, stilettos και διαμάντια είναι η επιλογή σου, και αν θες να ρίξεις τους τόνους, συνδύασε το outfit με μια εσάρπα, classy or flashy, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Φρόντισε πάντως να αισθάνεσαι άνετα και να μην ξεφύγεις από το δικό σου προσωπικό στυλ!

EXTRAS

Μια γυαλιστερή μαύρη τσάντα, με τα απολύτως αναγκαία, plus το άρωμά σου σε δειγματάκι! Η εμπειρία Vegas ξεκινάει από εσένα. Κι εσύ πρέπει να είσαι και να αισθάνεσαι στα καλύτερά σου! Έτσι κάνεις τις στιγμές σου εκεί ακόμα πιο ξεχωριστές: με το τέλειο outfit κάθε στιγμή! Και άσε το Aria να αναλάβει τα υπόλοιπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα