Spring Dresses

12:39 4/4/2015 - Πηγή: Ntynomai

Ο καιρός γίνεται σταδιακά κατάλληλος για την εποχή, οπότε η Άνοιξη θα πρέπει να μας βρει προετοιμασμένες. Ένα λοιπόν, κατεξοχήν γυναικείο κομμάτι που ξέρει να υποστηρίζει με το δικό του τρόπο τα διαφορετικά στυλ και ανταποκρίνεται επάξια σε όλες τις ώρες της ημέρας, είναι αδιαμφισβήτητα το φόρεμα.

Σχέδια, χρώματα, στυλ, prints υπάρχουν αμέτρητα. Για κάθε γυναικεία σιλουέτα υπάρχει και ο κατάλληλος

τύπος φορέματος που θα αναδείξει με τον κατάλληλο τρόπο τη θηλυκότητα κάθε μιας από εσάς, Το φόρεμα είναι ένα fashion-item που μπορεί να φορεθεί με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε χωρίς δισταγμό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εσείς λοιπόν, που προτιμάτε τις girly εμφανίσεις δεν έχετε παρά να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να δημιουργήσετε το δικό σας look.

Εμείς ψάξαμε για εσάς και προτείνουμε:

Daisy Print Babydoll Dress (21,00 €) [Περισσότερα]Abstract Medallion Print Shift Dress (22,00 €) [Περισσότερα]Buttoned Chambray Shift Dress (25,00 €) [Περισσότερα]Buttoned Denim Shirt Dress (23,50 €) [Περισσότερα]ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΕΣ (59,95 €) [Περισσότερα]How to be Girly Dress (22,50 €) [Περισσότερα]Rodeo Dress (94,95 €) [Περισσότερα] LEE GRAPHIC (69,95 €) [Περισσότερα]ΤΖΙΝ ΚΑΡΟ ΦΟΡΕΜ (29,95 €) [Περισσότερα]ΕΒΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΡΑΦΕΣ (25,95 €) [Περισσότερα]Short-sleeved dress (19,99 €) [Περισσότερα]Short dress (19,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai