Ultrasuede: In Search of Halston

Είναι τέλη δεκαετίας ’60. Ένας άντρας έχει έρθει στη Νέα Υόρκη με ένα όραμα: να δημιουργήσει το αμερικάνικο style. Μέσα στη ζάλη του studio 54, της pop culture και των ναρκωτικών, το καταφέρνει. Παράλληλα, ζει το αμερικάνικο όνειρο - περισσότερα, στην ταινία για τη ζωή του!

Το Ultrasuede:

In Search of Halston (2010)εξερευνά μέσα στη δίνη της δεκαετίας του ’70, το έργο του Roy Halston Frowick, τις δημιουργίες του, τις συνεργασίες του με μεγάλα μοντέλα της εποχής, και το απαράμιλλο στυλ που ξεκίνησε - αποτέλεσμα της θυελλώδους διασημότητάς του και μιας ιδέας καλλιτεχνικής, που έδωσε τις βάσεις για πολλά από τα ρούχα που αγαπάμε σήμερα.

Η ταινία, πέρα από το δημιουργικό πνεύμα του Halston, ρίχνει μια ματιά σε αυτά που τον κατέστρεψαν: στην παραζάλη της δεκαετίας που τον ανέδειξε και στις κακές επιλογές του (πούλησε το όνομά του) - όπως άλλωστε και όλες οι ταινίες για μεγάλους σχεδιαστές.

Μέσα σε 1 ώρα και κάτι, το μυαλό μου γέμισε γνώση για τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία στη μόδα. Και τα μάτια μου γέμισαν υπέροχες εικόνες, με ρούχα πολύχρωμα και αέρινα, μοντέλα-ντίβες, και το στυλ της δεκαετίας αυτής, προσωπικό αγαπημένο, μιας και διχάζεται ανάμεσα στο hippie και το κλασικό.

Δείτε το trailer και αναζητήστε την ταινία - είναι ντοκιμαντέρ, αλλά θα σας γεμίσει έμπνευση!

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Halston, διαβάστε για την ιστορία του brand του στο Vanity Fair, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε ρούχα του, γνωρίστε το Halston Heritage!

Keywords
Τυχαία Θέματα