Re-boot στις ντουλάπες μας

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μου αρέσει στο φθινόπωρο, είναι η απίστευτη ποικιλία στα παπούτσια. Όταν όμως υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια, μήκη αλλά και στυλ για να διαλέξεις, πραγματικά είναι δύσκολο να κάνεις την επιλογή σου. Εμείς τα χωρίσαμε σε κατηγορίες και σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας για την ερχόμενη σεζόν. Από edgy με τρουκς, μέχρι και τις πιο κομψές all day μπότες.

Under the knee

Οι αγαπημένες μας all day μπότες. Φορεμένες πάνω από ένα jean,το αναβαθμίζουν και του προσδίδουν έναν πιο chic αέρα.

Xti (62,00
€) [Περισσότερα]Μπότες γονάτου σε απλή γραμμή (49,00 €) [Περισσότερα]

Thigh High boots

Εάν θελήσετε να συνδυάσετε μία μίνι φούστα ή ένα κοντό φόρεμα με τις αγαπημένες σας μπότες πάνω από το γόνατο, και είστε λίγο φαν του συντηρητισμού, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα καλσόν. Λιγότερο σέξι, αλλά πιο σοφιστικέ.

Jeffrey Campbell Longview Thigh High Boot (296,96 €) [Περισσότερα]JEFFREY CAMPBELL Warfare (199,50 €) [Περισσότερα]

Combat boots

Έκαναν την εμφάνιση τους στα 90s, και ήταν το απόλυτο παπούτσι για ένα grunge look.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δε μπορούμε να τις φορέσουμε με έναν πιο chic τρόπο. Δημιουργείστε αντιθέσεις, συνδυάζοντας τις μπότες σας, με πιο θηλυκά ρούχα, όπως ένα μίνι φόρεμα ή μια skater φούστα και ένα σατέν τοπ ή ένα πουκάμισο.

A.l.e. (39,00 €) [Περισσότερα]Μποτάκια Kricket Trogir (119,00 €) [Περισσότερα]

Moto boots

Μπορεί όταν ακούτε τον όρο motorcycle boots, το μυαλό σας να πηγαίνει κατευθείαν σε μηχανές και all leather ντυσίματα, αλλά ένα ζευγάρι moto boots, είναι πλέον τόσο κλασικό που έχει γίνει και απαραίτητο. Ίσως το πιο "εύκολο" ζευγάρι μπότες που μπορεί να υπάρχει, μιας και πηγαίνει κυριολεκτικά με όλα. Σορτσάκια, φούστες, φορέματα, παντελόνια αλλά και κολάν.

Jenna Braid Stud Short Boot (294,08 €) [Περισσότερα]Μποτάκια Ioannis Trosa (139,00 €) [Περισσότερα]

Wedge boots

Το παπούτσι που θα αντικαταστήσει τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, αφού παραμένει θηλυκό, αλλά συγχρόνως προσφέρει και μεγαλύτερη άνεση.

Shoe Cult Velocity Wedge Boot - Black (88,65 €) [Περισσότερα]Cheap Monday Monolit Canvas Wedge Boot (62,46 €) [Περισσότερα]

Ankle boots

Τώρα αυτή είναι μια κατηγορία, που πραγματικά θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε δεκάδες διαφορετικά στυλ, αφού στο μήκος του αστραγάλου, συναντάμε άπειρα παπούτσια. Για αυτή τη σεζόν και για ένα καθημερινό look, προσωπικά προτιμώ τα Chelsea ankle boots για αυτό και έχω διαλέξει τα δύο αγαπημένα μου σχέδια.

ASOS ATLANTA Chelsea Ankle Boots (54,65 €) [Περισσότερα]MONTH CHELSEA BOOTS (59,00 €) [Περισσότερα]

Mid length

Δεν είναι ακριβώς κάτω από το γόνατο αλλά δεν είναι και ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Οι λεγόμενες mid length μπότες, βρίσκονται κάπου στην μέση της γάμπας και κολακεύουν ιδιαίτερα όταν τις φοράμε πάνω από το τζιν μας.

Marco Tozzi (102,00 €) [Περισσότερα]Bronx Mid Calf Leather Boots (106,71 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα