Perfectdress.gr: Ιδιαίτερη αισθητική.

Ανέκαθεν το Perfectdress.gr αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους μας online προορισμούς, πόσο όμως μάλλον τώρα, που μετά από τρία χρόνια λειτουργίας άνοιξε έναν μοναδικό χώρο, εξαιρετικής αισθητικής και διακόσμησης το Perfectdress Showroom, (Ιωαννίνων 83 Κολωνός, Αθήνα) για να υποδέχεται και να εξυπηρετεί και από κοντά τη γυναίκα που έχει ανάγκη να εκφράζει την ταυτότητα και το στυλ της μέσα από το ντύσιμό της.

Έτσι, το νέο Perfectdress

Showroom αποτελεί πια γεγονός, ένας χώρος ξεχωριστός με δυναμικό στυλ και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, επιμελημένος από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες που φιλοδοξούν το e-shopping να μην είναι απρόσωπο αλλά να δίνει λύσεις σε κάθε γυναίκα που αναζητά έξυπνα tips, ρούχα με ιδιαίτερη ταυτότητα και handpicked κομμάτια.

Το Perfectdress.gr εκπροσωπεί ουσιαστικά τη γυναίκα στην καλύτερη εκδοχή της, δίνοντας λύσεις σε κάθε στιλιστικό μονοπάτι σε κάθε αναζήτηση που μπορεί να έχει. Έχοντας την ανάγκη η ομάδα του Perfectdress.gr να εξελίσσεται διαρκώς, φέτος έχει διανθίσει τις συλλογές του με Vintage και Celebrity Outfits, τα οποία βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση, και εκφράζουν κάθε στιγμή, κάθε εκδοχή, κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας, για εμφανίσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν. Εξάλλου, όλα τα ρούχα είναι made in UK, συνέχεια updated, σύμφωνα με τα τελευταία trends, αλλά με όλα τα προνόμια ενός ελληνικού eshop: με δωρεάν μεταφορικά, άμεση παράδοση, επιστροφή χρημάτων.

Εσείς δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε είτε διαδικτυακά είτε στο φυσικό του χώρο, και ένα είναι το σίγουρο, όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή, ο σωστός συνδυασμός, εξυπηρέτησης, εκπληκτικού περιβάλλοντος και επιλογών, δημιουργεί πάντα στο τέλος τη μαγεία.

sky blue romantic mini φόρεμα δαντέλα (58,00 €) [Περισσότερα] εφαρμοστό φόρεμα κροσέ δαντέλα sicily (54,00 €) [Περισσότερα] pink fairy bardot φόρεμα (59,00 €) [Περισσότερα] romantic αέρινο maxi strapless φόρεμα σε μπλε navy (76,60 €) [Περισσότερα] vintage 50s φόρεμα dottie ribbon (45,00 €) [Περισσότερα] vintage λεοπάρ bodycon φόρεμα Margarita (54,50 €) [Περισσότερα] vintage navy πουά pinup φόρεμα Ariel (55,00 €) [Περισσότερα] vintage pinkette swing φόρεμα carola (55,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα