Metallic dreams

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να υιοθετήσουμε το πιο τολμηρό look που θέλουμε. Τα metallics είναι και πάλι εδώ σε ακόμη πιο ευφάνταστα σχέδια και συνδυασμούς. Αν έχετε ενδοιασμούς για το πως θα τα υιοθετήσετε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Συνδυάστε μεταλλικά top με μονόχρωμα παντελόνια ενώ οι μεταλλικές φούστες και τα hot shorts ταιριάζουν άψογα με casual top ακόμη και με μονόχρωμα φανελάκια. Κράτα

στο μυαλό σου ότι τα ασημί μεταλλικά items ταιριάζουν πολύ με λευκά και pastel ενώ τα χρυσά δίνουν extra style όταν συνδυάζονται με γήινα χρώματα και μαύρο.

Αν και πάλι είστε διστακτικοί με τα μεταλλικά και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα υποστηρίξετε, μπορείτε να επενδύσετε σε μεταλλικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ όπως πέδιλα και τσαντάκια που θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη και θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Μην ξεχνάτε, οι καλοκαιρινές νύχτες απαιτούν ξεχωριστές εμφανίσεις!

HEIGHTS DOUBLE STRAP SANDALS (34,00 €) [Περισσότερα]GOLD METALLIC ASYMMETRIC SLIP DRESS (18,00 €) [Περισσότερα]SILVER METALLIC LEATHER-LOOK MINI SKIRT (40,00 €) [Περισσότερα]SCHOOL OF ROCK METALLIC PLEATED SKIRT BY JOVONNA (65,00 €) [Περισσότερα]American Apparel Leather Clutch in Metallic Pewter (64,79 €) [Περισσότερα]ASOS Premium Pleated Midi Skirt With Metallic Inserts (105,63 €) [Περισσότερα]Jaded London Embossed Metallic Shorts (56,34 €) [Περισσότερα]ALDO Margetts Metallic Triple Strap Heeled Sandals (84,50 €) [Περισσότερα]ASOS Triangles & Chain Bib Necklace (22,53 €) [Περισσότερα]Sister Jane Pleat Midi Skirt in Metallic Animal Print (74,65 €) [Περισσότερα]SHINY FLATFORM SLIP-ON (12,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα