Η γυναίκα που έκανε 2 εκτρώσεις για να μη μοιράζεται τον άντρα της με το παιδί τους

Και φυσικά... για να μη χαλάσει το σώμα της

Ζούμε σε έναν κόσμο και μία κοινωνία που ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, όποιες κι αν είναι αυτές, με την προυπόθεση φυσικά ότι δεν βλάπτει κάποιο συνάνθρωπο. Είναι ωστόσο και κάποιες επιλογές, οι οποίες παρόλο που αυτόν που τις κάνει τον κάνουν ευτυχισμένο, για το ευρύ κοινό αποτελούν ταμπού, με αποτέλεσμα την επικριτική στάση και καμιά φορά επιθετική, απέναντι στον άνθρωπο αυτό.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας

η ιστορία της Rowena Shrimpton, η οποία εν αντιθέσει με ότι έχουμε μέχρι σήμερα συνηθίσει, αποφάσισε να μιλήσει για τη συνειδητή επιλογή της να μη γίνει μητέρα. Η 49χρονη σήμερα γυναίκα, όχι μόνο δεν θέλησε ποτέ της να κάνει παιδιά, αλλά σύμφωνα με όσα λέει, έχει στο ενεργητικό της και 2 εκτρώσεις, στην ηλικία των 21 και 30 ετών. Ο κύριος και βασικός λόγος, για τον οποίο δε θέλησε ποτέ της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, ήταν ότι δεν μπορούσε ποτέ της να φανταστεί ότι θα μοιραζόταν την αγάπη και την προσοχή του άντρα της με έναν άλλον άνθρωπο, ακόμη κι αν αυτός ήταν το ίδιο τους το παιδί.

Από την ημέρα του γάμου τους

«Έβλεπα τους φίλους που είχαν παιδιά, να αποξενώνονται και να αφιερώνονται εξ' ολοκλήρου σε αυτά, και χαιρόμουν πολύ που εγώ με τον Roger ήμασταν σαν ερωτευμένοι έφηβοι. Ήξερα ότι ούτε κι εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας οπότε κάθε φορά που έβλεπα φιλικά ζευγάρια να κάνουν οικονομία για τις ανάγκες των παιδιών τους, εμείς κάναμε ταξίδια και απολαμβάναμε τη ζωή μας. Για μένα, οι 2 μου εγκυμοσύνες ήταν απλά ένα λάθος, το οποίο έπρεπε να ξεφορτωθώ και η έκτρωση ήταν η μόνη λύση».

Και συνεχίζει: «Γνώρισα τον Roger όταν ήμουν 17 και εκείνος λίγο μεγαλύτερος. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, και ότι θα τον παντρευόμουν, όπως και έγινε. Πάντα τον ζήλευα πολύ γιατί ήταν πολύ όμορφος και κάθε φορά που ήταν μακριά μου, σκεφτόμουν ότι θα μου τον πάρει άλλη γυναίκα. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν ήθελα να χαλάσω το σώμα μου και να χάσω το sex appeal μου, που ήταν τόσο απαραίτητο για τη σχέση μου με τον άντρα μου. Και επειδή με ρωτούν αν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου αυτή, απαντώ ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και θα ξαναέκανα το ίδιο. Μάλιστα, μετά η δεύτερη έκτρωση, έκανα και απολίνωση σαλπίγγων για να μην έχω ξανά περιπέτειες και να μπορώ να απολαύσω τη ζωή με τον Roger ανενόχλητη»!

Όπως είπαμε, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει. Ωστόσο, η δικαιολογία της κυρίας, δείχνει ότι δεν στέκει και πολύ στα καλά της. Ποιο σώμα να μη χαλάσει; Αφού είναι παχουλή! Ή μήπως οι φυσιολογικοί άντρες όταν το σώμα της γυναίκας τους αλλάξει λόγω εγκυμοσύνης, την παρατάνε; Υπάρχουν πολύ βαθύτερα αίτια για ένα χωρισμό, και σίγουρα ένα παιδί, αν κρατηθούν οι ισορροπίες, δεν μπορει να καταστρέψει κανένα γάμο. Αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα