Φορέματα για τα γιορτινά ρεβεγιόν

Διανύουμε τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου. Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί έχουν γεμίσει τους δρόμους αλλά και τις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων βάζοντας μας στον πειρασμό να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω. Την τιμητική τους φυσικά έχουν τα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και εκείνα που αγοράζουμε για τον εαυτό μας, όπως για παράδειγμα τα ρούχα για το χριστουγεννιάτικό ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία για ένα ρεβεγιόν έχει μετατραπεί σε ένα είδος γυναικείας ιεροτελεστίας.

Μετά από μέρες σκέψης και αναζήτησης, επιλέγουμε το κατάλληλο outfit. Νοητά προσχεδιάζουμε κάθε πιθανή λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του μακιγιάζ, του χτενίσματος αλλά και των αξεσουάρ, μέχρι να έρθει η πολυαναμενόμενη νύχτα που απολαμβάνουμε κάθε στάδιο της πολύωρης διαδικασίας. Θέλουμε να γιορτάσουμε τις τελευταίες ώρες του χρόνου, έχοντας την καλύτερη δυνατή και λαμπερή εμφάνιση αλλά και την καλύτερη διάθεση, σαν φόρο τιμής για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε το έτος που περνά αλλά και σαν καλό οιωνό για εκείνο που έρχεται.

Οι υπερβολές επιτρέπονται λόγω εορτών όμως προσοχή καθώς κρύβουν και παγίδες. Φέτος επενδύστε στην κομψότητα. Επιλέξτε κομμάτια με λιτές γραμμές και δώστε έμφαση στην πολυτέλεια που χαρίζει η αίσθηση κάποιου ποιοτικού υφάσματος, όπως το βελούδο, η δαντέλα ή τα μεταξωτά chiffon. Συμπληρώστε το ντύσιμο σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν σας το ύφος κάθε ρούχου. Αν επιλέξετε κομμάτια με κεντήματα ή πούλιες ελαττώστε στο ελάχιστό τα επιπλέον περιττά κοσμήματα. Ολοκληρώστε με ένα όμορφο χτένισμα, που θα δείχνει φυσικό και όχι πολύ στιλιζαρισμένο. Την ίδια λογική ακολουθήστε και στο μακιγιάζ σας, αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία και φυσικά το χαμόγελο σας.

Μάξι φόρεμα με δαντέλα στην πλάτη (95,00 €) [Περισσότερα]chic coctail φόρεμα με πλαϊνά δαντέλα (64,00 €) [Περισσότερα]ASOS Embroidered Velvet Prom Dress (71,92 €) [Περισσότερα]Motel Jetty Plunge Neck Dress in Black (62,50 €) [Περισσότερα]MOTEL DELUXE Gabby Sequin Dress in Iridescent Purple - See more at: http://www.motelrocks.com/products/MOTEL-DELUXE-Gabby-Sequin-Dress-in-Iridescent-Purple.html?aff=awin&awc=2532_1386888522_657332a03489ef05322122b1bbbf81bd#sthash.kLGYkIXB.dpuf (72,50 €) [Περισσότερα]Επίσημο φόρεμα με άνοιγμα (504,00 €) [Περισσότερα]Βραδινό φόρεμα με δαντέλα (87,50 €) [Περισσότερα]Γυναικείο φόρεμα Zic Zac μπορντώ (52,70 €) [Περισσότερα]ASOS Playsuit in Sequin Embellishment (62,33 €) [Περισσότερα]Mango Chiffon Drape Bustier Dress (67,13 €) [Περισσότερα]Vero Moda Leather Look Dress (52,74 €) [Περισσότερα]Little Mistress Lace Bodice Prom Dress (32,88 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα