5 μπουφάν απαραίτητα για κάθε γυναίκα

Ένα stylish μπουφάν, που πάει με όλα και συμπληρώνει το look μας, είναι πάντα απαραίτητο και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και επειδή η άνοιξη σιγά σιγά πλησιάζει, φτιάξαμε μια μικρή λίστα με τα απαραίτητα που θα σας βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση από τις πολύ κρύες μέρες στις αρκετά πιο ηλιόλουστες και ζεστές που έρχονται!

1. Biker Jacket.
Το μπουφάν που έχει λύσει κυριολεκτικά το πρόβλημα του "τι να φορέσω από πάνω;" , είναι ένα must have κομμάτι. Φορέστε πάνω από ένα ανοιξιάτικο δαντελένιο φόρεμα με χαμηλά δερμάτινα μποτάκια.

Larah Quilted
Black PU Biker Jacket (60,00 €) [Περισσότερα]

2. Τζιν μπουφάν.
Λίγο η επιστροφή των 90s, λίγο η ευκολία με την οποία συνδυάζεται αλλά και η άνεση του, αυτό το τόσο πρακτικό κομμάτι, μας κάνει να ευχόμαστε να είχαμε κρατήσει όλα τα τζιν μπουφάν που πέρασαν από την ντουλάπα μας.

Μακρυμάνικο crop τζιν μπουφάν με κουμπιά (79,00 €) [Περισσότερα]Τζιν μπουφάν (39,99 €) [Περισσότερα]DENIM JACKET μπλέ (55,96 €) [Περισσότερα]

3. Parka.
Ιδανική επιλογή για κάθε έξοδο, από τα ψώνια μέχρι τον απογευματινό καφέ και την βραδινή βόλτα, το κλασικό χακί parka, που έγινε trend τα τελευταία 3 περίπου χρόνια, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Φορέστε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα φλοράλ φόρεμα και biker boots.

CHILLY KAKI (49,95 €) [Περισσότερα]Παρκά με κουκούλα (59,83 €) [Περισσότερα]Roxy Μπουφάν με Κουκούλα Cold Paradise (110,00 €) [Περισσότερα]

4. Σακάκι.
Chic και κομψό, το κλασικό σακάκι μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητα μας διατηρώντας πάντα και την κομψότητα. Σε μαύρο ή άσπρο, φοριέται άνετα τους ανοιξιάτικους μήνες, με ένα βραδινό μαύρο φόρεμα, ή κατά την διάρκεια της ημέρας με τζιν σορτς, καλσόν και ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια.

Σακάκι Neoprene με Βολάν (12,00 €) [Περισσότερα]ASOS Blazer With Soft Panel (61,80 €) [Περισσότερα]ASOS Blazer With Contrast Detail (61,80 €) [Περισσότερα]

5. Bomber Jacket.
Μια ωραία εναλλακτική του biker jacket, αλλά και ένα μεγάλο trend και για αυτή τη σεζόν, είναι τα bomber jacket. Εάν διαθέτετε ήδη ένα δερμάτινο μπουφάν, επενδύστε σε ένα υφασμάτινο, ελαφρύ bomber από σατέν ή μεταξένια υφάσματα και συνδυάστε με κάτι πιο casual, όπως το αγαπημένο σας τζιν.

Abbot washed-silk bomber jacket (127,00 €) [Περισσότερα]SEBASTIEN BOMBER JACKET (96,89 €) [Περισσότερα]Satin Varsity Bomber Jacket (55,69 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα