Total White και τον χειμώνα

Το λευκό μπορεί να είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, τον τελευταίο καιρό όμως έχει μετατραπεί και στην απόλυτη τάση του χειμώνα. Total white outfits έχουν κυριαρχήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων, ενώ διασημότητες αλλά και ένθερμες fashionistas έχουν υιοθετήσει αβίαστα το χειμερινό λευκό.

Η αλήθεια είναι ότι το λευκό αποπνέει μια κομψότητα και έναν ιδιαίτερο αριστοκρατισμό είναι όμως ταυτόχρονα και εξίσου "επικίνδυνο" καθώς χωρίς την απαραίτητη προσοχή, ένα χειμερινό λευκό ντύσιμο θα δείχνει κακό και εκτός εποχής. Το

μυστικό όπως κάθε φορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στις υφές των υφασμάτων. Δεν είναι δυνατόν να φορέσεις το λινό σου φόρεμα με καλσόν και μπότες το καταχείμωνο ακόμα και αν η μόδα επιτάσσει το λευκό. Θα πρέπει να επιλέξεις κλασσικά χειμερινά υφάσματα, όπως ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ ή ένα cozy παλτό και να τα συνδυάσεις με υφάσματα που θα δημιουργήσουν τις ιδανικές εναλλαγές και αντιθέσεις. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό layering με το λεπτό σου διάφανο chiffon πουκάμισο φορεμένο από μέσα και εμπλούτισε το και με άλλες υφές όπως δέρμα, δαντέλα, γούνα και άλλα. Τέλος, ολοκλήρωσε με προσεγμένα αξεσουάρ, χωρίς υπερβολές. Το μαύρο είναι ίσως ο ιδανικότερος συνδυασμός, μπορείς όμως να δόσεις την δική σου προσωπική νότα με κάποιο έντονο χρώμα ή κάποιο print.

Αν η ιδέα του απόλυτου λευκού σε τρομάζει, μπορείς πάντα να την υιοθετήσεις εν μέρει και να εκμεταλλευτείς τον σωτήριο κανόνα του mix and match. Επένδυσε σε ένα λευκό φόρεμα, φούστα η παλτό και απόλαυσε την λαμπρότητα του λευκού ακόμα και τον χειμώνα.

Won Hundred Alu Knitted Pencil Skirt (173,63 €) [Περισσότερα]Φόρεμα σε γραμμή Α (111,30 €) [Περισσότερα]ASOS Vintage Style Cocoon Coat (106,95 €) [Περισσότερα]HIDE Josepha Long Line Leather Biker Jacket in White (202,79 €) [Περισσότερα]Γιλέκο Attrattivo (39,95 €) [Περισσότερα]Dahlia σιφόν πουκάμισο μακρυμάνικο κρεμ (67,00 €) [Περισσότερα]ASOS Cropped Jumper With Sheer Insert (24,31 €) [Περισσότερα]COSY KNIT (69,97 €) [Περισσότερα]Παντελόνι 3/4 (19,99 €) [Περισσότερα]ASOS Midi Skirt With Zips (62,51 €) [Περισσότερα]ΛΕΥΚΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ (88,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα