Ζβέρεφ: “Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα” (vid)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής μετά τη νίκη του στον τελικό της Ρώμης κόντρα στον Νίκολας Τζάρι, αναφέρθηκε αρχικά στον Χιλιανό, αλλά και στα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε από τον τραυματισμό του στον ημιτελικό του Roland Garros το 2022. 

“Θέλω να συγχαρώ τον Νίκολας. Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα για σένα. Οι παίκτες που κέρδισες, αλλά και ο τρόπος που τους νίκησες ήταν απίστευτος.”, είπε ο Γερμανός. 

“Αν συνεχίζεις να παίζεις έτσι, είμαι σίγουρος

ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου ευκαιρία και θα σταθείς εδώ με ένα από αυτά τα τρόπαια στα χέρια πολύ σύντομα. Είσαι ένας απίστευτος παίκτης, βελτιώνεσαι κάθε χρόνο και θέλω να σε συγχαρώ που έφτασε σε ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα.”

Όσο για τον ίδιο ο Ζβέρεφ είπε: “Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά περίπλοκα όταν επέστρεψα από τραυματισμό. Δεν ήξερα αν θα είχα την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα ήμουν εδώ. Είναι εξίσου σημαντικοί, οπότε αυτό το τρόπαιο είναι για όλους.”

A special moment @AlexZverev has a lot to be thankful for as he lifts his second title in Rome! #IBI24 pic.twitter.com/r8Xn6NAH65

Tennis Channel (@TennisChannel) May 19, 2024

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ζβέρεφ: “Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα