Λουτσέσκου: «Είναι μαγικό αυτό που συνέβη φέτος, ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας που μας έφερε σε αυτό το σημείο»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι εκπληκτικό και μαγικό αυτό συνέβη σε εμάς φέτος. Κανείς δεν μας έδινε ελπίδα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μετά την κόκκινη κάρτα δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και προσπεράσαμε την δυσκολία. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ξεχωριστό και φανταστικό για εμάς.  

Θέλω να αναφέρω ακόμη ένα άτομο και να πω ευχαριστώ στον πρόεδρό μας, ο οποίος μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Είναι ένα βήμα παραπάνω για εμάς αυτή η σεζόν,

γίναμε πιο… ευρωπαϊκή ομάδα, αφού φτάσαμε για δεύτερη φορά σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, οι οποίοι σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς μας ανέβασαν την ψυχολογία, μας στήριξε και αυτός ο τίτλος ανήκει σε όλους εσάς, σε όλη τη Θεσσαλονίκη και σε όλον τον ΠΑΟΚ

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και όλους του συνεργάτες μου και φυσικά για τον Γιώργο Σαββίδη, για όλη τους τη θετική ενέργεια που μας έδιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν. 

Είναι φανταστικό αυτό που συνέβη καθώς αρχίσαμε από μια διαφορετική κατάσταση, είχαμε παίκτες στον προηγούμενο τίτλος μας που ήταν έτοιμοι για τον τίτλο και είχαν τη… στόφα του πρωταθλητή, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει ένας ακόμη τίτλος, τον οποίο μας έκλεψε η ΑΕΚ το 2018. Είμαι ευγνώμων για αυτό που συνέβη φέτος. 

Ήμουν σίγουρος ότι θα αρχίσετε τις… βλακείες για την επόμενη σεζόν αλλά πλέον είναι ώρα να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα