Κάποιος να τη σταματήσει! – VIDEO

Με μια εμφάνιση-προμήνυμα τίτλου, η Κίκι Μπέρτενς διέλυσε την Καρολίν Γκαρσιά και προκρίθηκε στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της στη Μαδρίτη!

Είναι ασταμάτητη!

Μετά τη Μαρία Σαράποβα, η Κίκι Μπέρτενς κέρδισε ακόμα πιο εμφατικά και την Καρολίν Γκαρσιά με 6-2, 6-2 και προκρίθηκε στον σπουδαιότερο τελικό της καριέρας στο Premier Event της Μαδρίτης!

Μια νίκη που ήρθε με τόσο κυριαρχικό τρόπο που, παρότι θα είναι θεωρητικά το outsider κόντρα σε Πλίσκοβα ή Κβίτοβα, μάλλον μικρή σημασία έχει…

Οπως έπαιξε πανέξυπνα κόντρα στη Μαρία Σαράποβα εξουδετερώντας τα επιθετικά της

παιχνίδι, έτσι και κόντρα στην Γκαρσιά ξεδίπλωσε όλες τις εκπληκτικές της αρετές στο χώμα όπου άλλωστε έχουν έρθει και οι πέντε τίτλοι της.

Φοβερή κάλυψη γηπέδου, αψεγάδιαστες επιστροφές, καλοζυγισμένα και σωστά τοποθετημένα σερβίς δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε μια αποσβολωμένη Γκαρσιά που έμεινε εκτός κλίματος αγώνα.

Βαδίζοντας προς τον τελικό, θα είναι αναμφίβολα η φιναλίστ με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς ό,τι χρησιμοποιεί, πιάνει στο μέγιστο και μένει να δούμε αν μπορεί να συνεχίσει έτσι και στο επόμενο και τελευταίο βήμα!

Παρασκευή, 11/5: Ημιτελικοί Madrid Open

Bertens (Netherlands) beat Garcia (France) 6-2 6-2

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Κάποιος να τη σταματήσει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα