Ζβέρεφ: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ολοκλήρωσε το 2021 αρκετά δυναμικά κατακτώντας τους τελικούς της ATP, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά στο Τορίνο. 

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης και Νο3 του κόσμου είναι αποφασισμένος να μεταφέρει την ίδια ενέργεια και στους συμπαίκτες του, καθώς θα είναι ο ηγέτης της Γερμανίας στο ATP Cup που ξεκινάει την πρωτοχρονιά, δίπλα

στους Γιαν Λέναρντ Στρουφ, Γιάνικ Χάνφμαν, Κέβιν Κράβιτς και Τιμ Πουτς.

Wait for it… #ATPCup | #TeamGermany pic.twitter.com/ltOC0pBKe7

— ATPCup (@ATPCup) December 31, 2021

“Είμαστε εδώ ως ομάδα για να κερδίσουμε”, είπε ο Ζβέρεφ στη συνέντευξη Τύπου. “Πέρσι φτάσαμε ως τα ημιτελικά κερδίζοντας δύο πολύ καλές ομάδες, τον Καναδά, αλλά και την κάτοχο του τίτλου Σερβία. Ο καθένας σε αυτήν την ομάδα έχει το ρόλο του είτε εντός, είτε εκτός κορτ.”

Ο 24χρονος, ο οποίος το 2021 κέρδισε τους περισσότερους τίτλους στο Tour, θα ηγηθεί της Γερμανίας στον 3ο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμα οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Μ. Βρετανία. Ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει διαδοχικά του Καμέρον Νόρι, Τέιλορ Φριτς, αλλά και τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. 

Soak up the @sydney_sider sun with Team Germany #ATPCup | #FeelNewSydney | #FeelNSW pic.twitter.com/yZk3oVTJMO

— ATPCup (@ATPCup) December 31, 2021

“Ναι, οι αγώνες είναι πολύ δύσκολοι. Ξεκινάω τη σεζόν κόντρα στον Νο12 του κόσμου, κάτι που είναι μια μεγάλη πρόκληση. Προσωπικά θα ξέρω που θα βρίσκομαι αγωνιστικά μετά από τους πρώτους αγώνες.”

Το ATP Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου.

GROUP STANDINGS | OOP

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Ζβέρεφ: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα