Ζβέρεφ: “Απίστευτο συναίσθημα!”

15:42 1/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Στέφι, ο Μπόρις, ο Μίκαελ, έχουν από την Κυριακή (1/8) παρέα, καθώς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ χάρισε στη Γερμανία το 1ο χρυσό μετάλλιο στο απλό ανδρών, αλλά και το 3ο χρυσό μετά από εκείνο της Στέφι Γκραφ στη Σεούλ (1988), αλλά και αυτό στο διπλό ανδρών των Μπέκερ/Στιχ στη Βαρκελώνη (1992).

Ο Νο5 του κόσμου έκανε ένα εξαιρετικό Ολυμπιακό τουρνουά και μάλιστα στο ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες,

επικρατώντας στον τελικό του Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ με 6-3, 6-1, με τα Ολυμπιακά μετάλλια της Γερμανίας στο τένις να γίνονται (συνολικά) 11. 

“Αυτό το συναίσθημα είναι μεγαλύτερος από οτιδήποτε άλλο στον αθλητισμό. Ειδικά στο τένις αυτό είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για μένα αυτή τη στιγμή.”, δήλωσε ο Ζβέρεφ

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Δεν παίζεις μόνος σου για τον εαυτό σου, παίζεις για τη χώρα σου και μάλιστα στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συναίσθημα που έχω και τώρα και θα συνεχίσω να έχω δεν συγκρίνεται.”

“Όλοι οι ειδικοί του τένις και πρώην παίκτες βλέπουν πάντα άλλους παίκτες να είναι καλύτεροι από μένα. Τώρα έχω 16 τίτλους, 4 Masters 1000, έναν τίτλο ATP Finals κι ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Μπορεί να ήταν οι πιο ιδιαίτεροι Αγώνες καθώς πραγματοποιήθηκαν χωρίς οπαδούς στις εξέδρες, με μάσκες στο βάθρο, αλλά και σκληρά περιοριστικά μέτρα, ωστόσο για τον Ζβέρεφ οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν πιο σημαντικοί από ποτέ. 

“Νομίζω ότι στον κόσμο που ζούμε ο αθλητισμός δεν είναι μόνο σημαντικός, αλλά και απαραίτητος. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για τους ανθρώπους να χαρούν για κάτι να επευφημήσουν να παρακολουθήσουν ακόμα και μπροστά στην τηλεόραση.”

“Εκτιμώ ότι αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν σημαντικό να γίνουν αυτή τη στιγμή, όχι μόνο για την Ιαπωνία, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ζβέρεφ: “Απίστευτο συναίσθημα!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα