Πόλεμος για το χρυσό

Κάρεν Χατσάνοφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ένας Ρώσος και ένας Γερμανός, θα τεθούν αντιμέτωποι το πρωί της Κυριακής με φόντο το χρυσό μετάλλιο στο μονό ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Σπουδαία μονομαχία αναμένεται στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων της διοργάνωσης στο Τόκιο. Ώρα έναρξης: 10:30GR.

Μετά την φοβερή εμφάνιση που έκανε την Παρασκευή κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Νο4 του ταμπλό, Ζβέρεφ, φαίνεται να έχει το

πάνω χέρι για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, όμως ο Χατσάνοφ έχει δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, πως είναι σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση.

Οι δυο τους έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους τέσσερις φορές στο παρελθόν, με το Η2Η τους να είναι στην απόλυτη ισορροπία (2-2). Μάλιστα, ο Ρώσος έχει κερδίσει τις δυο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, στο Παρίσι (2018) και το Μόντρεαλ (2019).

Για να φτάσει στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, ο Νο5 του ταμπλό, Γερμανός, χρειάστηκε να κερδίσει κατά σειρά τους: Γεν Σουν Λου (Ταϊπέι), Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν (Κολομβία), Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Γεωργία), Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία) και Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία).

Από τους πέντε αγώνες που έδωσε, μόνο ο Τζόκοβιτς κατάφερε να του αποσπάσει set. Συνολικά, μετράει σερί κερδισμένων 10-1.

Όσον αφορά τον Χατσάνοφ, ο Νο25 τενίστας του κόσμου απέκλεισε στην πορεία του στο Τόκιο: Γιοσιχίτο Νισιόκα (Ιαπωνία), Τζέιμς Ντάκγουορθ (Αυστραλία), Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή), Ούγκο Αμπέρ (Γαλλία) και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Ισπανία).

Ποιος θα φτάσει ως το τέλος του δρόμου ;

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, θα διεξαχθούν δυο μεγάλοι τελικοί στο διπλό γυναικών και στο μικτό διπλό.

Αρχικά στις 09:00GR θα λάβει χώρα ο τελικός των γυναικών, όπου το Ελβετικό δίδυμο των Μπελίντα Μπέντσιτς και Βικτόρια Γκόλουμπιτς θα αντιμετωπίσει το Τσεχικό δίδυμο των Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Κατερίνα Σινιάκοβα.

Στις 12:00GR είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η “εμφύλια” μονομαχία των Ρώσων, στο μικτό διπλό. Άσλαν Καράτσεφ και Έλενα Βέσνινα θα κοντραριστούν με τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πόλεμος για το χρυσό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα