Κι όποιος αντέξει…

Μια πολύ δύσκολη ημέρα περιμένει σήμερα όλους στη Ρώμη

Σε κανονική Ρωμαϊκή Αρένα μετατρέπεται την Πέμπτη το Foro Italico αφού η βροχή που κατέστρεψε ολόκληρο το πρόγραμμα της Τετάρτης, ανάγκασε τους διοργανωτές να βάλουν διπλούς αγώνες την Πέμπτη.

Έτσι, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από πιο νωρίς και οι νικητές του 2ου γύρου, θα χρειαστεί να παίξουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες για την πρόκριση στα προημιτελικά!

Ναδάλ, Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους ενώ η Μαρία Σάκκαρη έχει μπροστά της ένα γολγοθά καθώς αν καταφέρει να κερδίσει την

Ανέτ Κονταβέιτ, ίσως παίξει αργότερα και με την 2-Πέτρα Κβίτοβα.

Το καλό νέο είναι ότι ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος την Πέμπτη στη Ρώμη..

Περίπου στις 15:00GR θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Court1 με αντίπαλο τον 17χρονο Ιταλό wild card, Γιάνικ Σίνερ κι αν κερδίσει θα παίξει το βράδυο στο Pietrangeli με έναν εκ των Φονίνι-Άλμποτ.

Την ίδια ώρα (15:00GR) θα ξεκινήσει και το ματς της Μαρίας Σάκκαρης με την Ανέτ Κονταβέιτ στο Court 6 και η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Centrale το βράδυ, με πιθανότερη αντίπαλο το Νο2 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα (παίζει με τη Γιούλια Πουτίντσεβα).

Στο κεντρικό θα παραμείνουν τα παιχνίδια των Φέντερερ και Τζόκοβιτς ενώ στο Grandstand μεταφέρθηκε η αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Σαρντί.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, ρίχνεται στη μάχη για τον 9ο τίτλο του στη Ρώμη, αντιμετωπίζοντας (13:00GR) τον Ζέρεμι Σαρντί τον οποίον έχει κερδίσει και στις δύο φορές που έχουν συναντηθεί στο tour. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ράφα θα χρειαστεί να επιστρέψει το βράδυ (20:30GR) στο Centrale για να αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Στη 13:00GR θα ξεκινήσει και ο πρώτος αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ στη Ρώμη από το 2016, με τον Ελβετό να τίθεται αντιμέτωπος με τον χωματά Ζοάο Σούζα. Τον Φέντερερ τον περιμένει ο Μπόρνα Τσόριτς στον 3ο γύρο, το βράδυ στο Grandstand.

Ακολουθεί (15:00GR) ο tricky αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, με τον νικητή να διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με έναν εκ των Κολσράιμπερ-Τσεκινάτο.

ITALIAN OPEN MEN’S DRAW | ITALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Κι όποιος αντέξει… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα