Ύμνοι του Τζόκοβιτς για Χάλεπ – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στο δείπνο των πρωταθλητών του Wimbledon μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σιμόνα Χάλεπ, η οποία εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη στο παιχνίδι της, τις τελευταίες εβδομάδες… 

Ο Σέρβος πρωταθλητής, εξύμνησε την Ρουμάνα για τις εμφανίσεις της στο Wimbledon φέτος, ενώ τόνισε πως είναι μια εξαιρετική πρωταθλήτρια που μπορεί να κάνει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Φυσικά, η Χάλεπ δεν παρέλειψε να ανταποδώσει τα καλά

λόγια του Νο1 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ρωτώντας μάλιστα τον Νόλε… για το πως κατάφερε να κερδίσει τον Φέντερερ στον τελικό.

“Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι η κορυφαία στο γυναικείο τένις αυτή την εποχή. Έχει το καλό παιχνίδι, έχει την μαχητική συμπεριφορά και την μεγάλη εμπειρία.

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την Σερίνα στον παρθενικό της τελικό στο Wimbledon. Η Σερίνα είναι μια σπουδαία τενίστρια που έχει κερδίσει τόσα πολλά και παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στην Σιμόνα.

Είναι πανέμορφο να βλέπεις, μικρές χώρες όπως η Σερβία και η Ρουμανία, να τα πηγαίνουν τόσο καλά στο παγκόσμιο τένις. Πολλά συγχαρητήρια στη Σιμόνα”, είπε χαρακτηριστικά ο Νόβακ.

Η Χάλεπ από την πλευρά της, απάντησε: “Πρέπει να στο ρωτήσω, δεν μπορώ να το κρύψω. Πως κατάφερες να γυρίσεις το ματς με τον Ρότζερ ; Είσαι εξαιρετικός πρωταθλητής, πάντα μαθαίνω βλέποντας σε και προσπαθώ να βελτιωθώ”.

Δείτε το βίντεο από το δείπνο των πρωταθλητών:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ύμνοι του Τζόκοβιτς για Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα