Παίζει στη Νέα Υόρκη η Σαράποβα

Η Μαρία Σαράποβα δήλωσε το όνομά της στη λίστα των τενιστριών που θέλουν να αγωνιστούν στο επικείμενο Αμερικανικό Όπεν και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό της χέρι…

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, μπορεί να προέρχεται από περίοδο απραξίας, έχοντας παίξει ελάχιστα σετ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά από ότι φαίνεται σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στο US Open.

Στη λίστα που έγινε γνωστή με τις αθλήτριες οι οποίες σκοπεύουν

να παίξουν στη Νέα Υόρκη (26/8-8/9), συμπεριλαμβάνεται το όνομα της 32χρονης, που πρόσφατα εγκατέλειψε τον αγώνα της για τον 1ο γύρο του Wimbledon, κόντρα στην Πολίν Παρμεντιέρ.

Η Σαράποβα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό της χέρι, αλλά μάλλον δεν είναι κάτι το τόσο σοβαρό για να την αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το Αμερικανικό Όπεν, είναι άλλωστε από τα αγαπημένα της τουρνουά, μιας και το έχει κατακτήσει ήδη μια φορά στην καριέρα της, σε ηλικία 19 ετών (2006). Γι’ αυτό και δεν θέλει, σε καμία περίπτωση να το χάσει.

Αυτή τη στιγμή, η “Μάσα” βρίσκεται στο Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, πράγμα που σημαίνει θα είναι unseeded στο τουρνουά.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παίζει στη Νέα Υόρκη η Σαράποβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα