Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μπήκε με το δεξί στο Paris Masters και έκανε το πρώτο βήμα από τα πέντε που απαιτούνται να κάνει, αν θέλει να φτάσει στην υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Bercy.

Ο Νο2 τενίστας του ταμπλό, έκαμψε την αντίσταση του Λευκορώσου, Ίλια Ιβάσκα (No46), μετά από μια ώρα και 31 λεπτά αγώνα, παίρνοντας το τελευταίο -χρονικά- εισιτήριο, για την φάση των “16” του τουρνουά.

Ο Ρώσος επικράτησε με 7-5, 6-4 και “έκλεισε” το ραντεβού του με τον 21χρονο Αμερικανό, Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος νωρίτερα

μέσα στην ημέρα απέκλεισε τον φορμαρισμένο Μάριν Τσίλιτς, με 6-2, 6-4.

From Paris with Love @DaniilMedwed holds off a brave effort from Ivashka 7-5 6-4 to set up an intriguing R16 meeting with Korda!#RolexParisMasters pic.twitter.com/nQ4CQiox1X

Tennis TV (@TennisTV) November 3, 2021

Αν και στο εναρκτήριο set της πρεμιέρας του, ο Μεντβέντεφ λίγο έλειψε να χύσει την καρδάρα με το γάλα, στάθηκε στο ύψος του και πήρε το προβάδισμα.

Ο Ρώσος προηγήθηκε με 5-1 και 15-40 στο σερβίς του Ιβάσκα, έχοντας δυο set points στη διάθεσή του. Όχι μόνο δεν “έκλεισε” το set εκεί όμως, αλλά λίγα λεπτά αργότερα είδε τον αντίπαλό του να φέρνει το ματς στο 5-5!

Αυτό το blackout δεν στάθηκε τελικά ικανό για να βάλει stop στον 25χρονο, που έκανε το 1-0 μετά κόπων και βασάνων, ολοκληρώνοντας πολύ πιο πειστικά το 2ο set (6-4), κάνοντας ένα και μοναδικό break στο 3ο game (2-1).

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα