Βρίσκει ρυθμό και βλέπει τίτλο – VIDEO

Μόλις δυο γκέιμς έχασε η Σιμόνα Χάλεπ στα προημιτελικά του Prague Open 2020 και βρίσκεται πλέον δυο νίκες μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Τσεχία…

Η πολύπειρη Ρουμάνα δεν χρειάστηκε να παίξει τρία σετ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, έδειξε πως ξεκίνησε να βρίσκει ρυθμό στο χώμα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρόπαιο στην Πράγα.

Η Μαγκταλένα Φρετς δεν της έβαλε ιδιαίτερα εμπόδια και μετά από μόλις 60 λεπτά αγώνα, η Χάλεπ προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά με το εμφατικό 6-2, 6-0.

Η

Νο2 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, θα αντιμετωπίσει εκεί τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου και την Σάρα Σόριμπες Τόρμο, που διεκόπη λόγω βροχής όταν η Ρουμάνα προηγούνταν με 1-0 σετ.

Στον έτερο ημιτελικό του Prague Open θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Ελίζ Μέρτενς (Νο3 στο ταμπλό) με την Κριστίνα Πλίσκοβα.

Η Βελγίδα χρειάστηκε να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό στο court την Παρασκευή, για να επιβληθεί της αναγεννημένης Τζίνι Μπουσάρ με 6-4, 1-6, 6-4.

Η Πλίσκοβα από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση της Άνα Μπόγκνταν στα τέλη του πρώτου σετ και προκρίθηκε ξεκούραστα στον ημιτελικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπόγκνταν τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς, ενώ προηγούνταν με 2-5.

PRAGUE OPEN DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βρίσκει ρυθμό και βλέπει τίτλο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα