Δύσκολα αλλά πέρασε ο Τιμ – VIDEO

Στους “32” του Γαλλικού Όπεν ο περσινός ημιφιναλίστ όπου θα συναντήσει τον χωματά, Πάμπλο Κουέβας

Πιο δύσκολα από το αναμενόμενο, ο Ντόμινικ Τιμ ξεπέρασε στα τέσσερα σετ το εμπόδιο του Αλεξάντερ Μπούμπλικ, στο πρώτο ματς του Philippe Chatrier την Πέμπτη.

Ο χαρισματικός Αυστριακός, αν και ξεκίνησε δυνατά το ματς, στη συνέχεια αντιμετωπίσε αρκετές δυσκολίες, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 6-3, 6-7(5), 6-3, 7-5 μετά από 2 ώρες και 30 λεπτά αγώνα.

Ο

Μπούμπλικ, Νο91 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε πολύ επιθετικά και έξυπνα ανεβαίνοντας πολλές φορές στο φιλέ (41/70 οι κερδισμένοι του πόντοι στο νετ), γεγονός που δυσκόλεψε τον Ντόμινικ Τιμ ο οποίος ήταν πιο αποτελεσματικός στις εναλλαγές από τη βασική γραμμή.

Διατηρώντας χαμηλά τα αβίαστα λάθη του (μόλις 16 έναντι 51 του Μπούμπλικ), ο Τιμ κράτησε τη ψυχραιμία του στα κρίσιμα της αναμέτρησης και αφού πέτυχε το καθοριστικό break στο 11ο game (6-5) του 4ου σετ, σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

L’art de surprendre… #RG19 pic.twitter.com/fjwPeLDLin

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 30, 2019

Στον 3ο γύρο του Παρισιού, το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Κουέβας ο οποίος δεν χρειάστηκε να ολοκληρώσει τη νίκη του στο Court 6 απέναντι στον Κάιλ Έντμουντ, αφού ο Βρετανός εγκατέλειψε κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 7-6(3), 6-3, 2-1.

Τιμ και Κουέβας έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με τον Αυστριακό να προηγείται 3-2 στις νίκες (3-1 στο χώμα), με πιο πρόσφατη αυτή στο φετινό τουρνουά του Μπουένος Άιρες με ανατροπή του σκορ (4-6, 6-4, 6-3).

.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

The post Δύσκολα αλλά πέρασε ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα