Βιλάντερ: “Ότι πιο συναρπαστικό έχω δει ποτέ”

Μέλι στάζει για τον Κάρλος Αλκαράθ ο Ματς Βιλάντερ, χαρακτηρίζοντας τον 20χρονο Ισπανό τον πιο συναρπαστικό παίκτη που έχει πατήσει ποτέ σε γήπεδο τένις!

Ο έμπειρος Σουηδός που είναι ειδικός αναλυτής του Eurosport στα μεγάλα τουρνουά που μεταδίδει το κορυφαίο αθλητικό δίκτυο, έχει εντυπωσιαστεί από την τενιστική ωριμότητα του Αλκαράθ που κυριαρχεί ήδη στο ανδρικό τένις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Οι χωμάτινοι τίτλοι που κέρδισε στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, έχουν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον

νεαρό Ισπανό και ο Βιλάντερ πιστεύει ότι ο πρόωρος αποκλεισμός στη Ρώμη, δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία του για το Γαλλικό Όπεν.

“Η προετοιμασία που έχει κάνει ο Κάρλος, πιστεύω ότι είναι τέλεια. Στη Ρώμη δεν πήγε τόσο καλά αλλά έχασε από έναν αντίπαλο που χτύπαγε απίστευτα δυνατά και έκανε ένα σπουδαίο ματς. Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση του Κάρλος είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Είχε περίπου δύο εβδομάδες να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα” είπε ο Βιλάντερ.

Ο Αλκαράθ είναι ένα από τα μεγάλα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Σέρβος για να σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες κατακτήσεις Grand Slam. Μιλώντας γι’αυτή την αντιζηλία, ο Βιλάντερ τόνισε: “Το περίεργο με τον Νόβακ είναι όλοι θα είναι μαζί του γιατί ο κόσμος θέλει να είναι μάρτυρας σε ένα μεγάλο ρεκόρ που πρόκειται να σπάσει αλλά πιστεύω επίσης ότι οι φίλαθλοι θέλουν να δουν κι έναν νέο πρωταθλητή. Αν ήταν μόνο οι Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ, πιστεύω ότι όλοι θα ήθελαν τον Τζόκοβιτς, όμως τώρα ο Κάρλος θα έχει μεγάλη υποστήριξη από το κοινό”

“Δεν έχω ξαναδεί το κοινό να αντιδρά έτσι με έναν νέο παίκτη. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τον Κάρλος. Για μένα, ο Κάρλος είναι ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει πατήσει ποτέ σε γήπεδο τένις και ίσως κάτι παραπάνω. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο σπουδαίος πρωταθλητής μπορεί να γίνει”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Βιλάντερ: “Ότι πιο συναρπαστικό έχω δει ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα