Roland Garros: Συνεχίζει τις προπονήσεις στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς (vid)

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, ενόψει της αγωνιστικής του πρεμιέρας στο Roland Garros, με στόχο φυσικά να υπερασπιστεί τους 180 βαθμούς που έχει να καλύψει, αλλά και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και για την άνοδό του στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του 2ου Grand Slam της χρονιάς στην Γαλλική

πρωτεύουσα, και μία ενδεχόμενη επιτυχία μπορεί να τον φέρει ακόμα και στο No1 του κόσμου, με μερικές ακόμα προϋποθέσεις.

Ο Στέφανος τώρα βρίσκεται στο No5 της ATP κατάταξης, και το πρώτο του εμπόδιο στην Πόλη του Φωτός θα είναι ο 29χρονος Τσέχος, Γίρι Βέσελι, τον οποίο δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά κατά το παρελθόν, και είναι ιδιαίτερα καλός στο χώμα, μετρώντας μάλιστα 10 διαδοχικές παρουσίες στη διοργάνωση.

Η πρεμιέρα του Τσιτσιπά αναμένεται να γίνει την Κυριακή (28/5), όμως ακόμα δεν έχει οριστεί το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας, αλλά ούτε και σε ποιο κορτ θα γίνει ο αγώνας. Ο 1ος γύρος θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (30/5), και αν ο Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, τότε θα παίξει ξανά μία μέρα μετά (Τετάρτη 31/5).

Ready to slay on clay

Practice time with @steftsitsipas #RolandGarros pic.twitter.com/86sKCIIPxO

Roland-Garros (@rolandgarros) May 26, 2023

The post Roland Garros: Συνεχίζει τις προπονήσεις στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα