Βελτιωμένη Σερίνα, προχωρά στο Wimbledon!

16:25 6/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Mε την καλύτερη της εμφάνιση στη διοργάνωση, η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισε τη Γιούλια Γκέργκες και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, προχωρώντας, αργά αλλά σταθερά, προς το 24ο Grand Slam της καριέρας της!

Ολοένα και καλύτερη η Σερίνα!

Η 37χρονη πρωταθλήτρια έκανε μία πολύ μεστή εμφάνιση κόντρα στη Γιούλια Γκέργκες κερδίζοντας τη Γερμανίδα με 6-3, 6-4 για να προκριθεί

στη δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης, στον τέταρτο γύρο!

Και με τόσους αποκλεισμούς δυνατών ονομάτων, δεν μπορεί παρά να νιώθει πως έχει μία μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στον διαρκώς “διαφεύγοντα” αριθμό των 24 Slams με τον οποία θα ισοφαρίσει το ανεπανάληπτο ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ!

Αυτή ήταν, αναμφίβολα, η καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό Wimbledon.

Σέρβιρε άψογα (δεν παραχώρησε κανένα break point), εξαιρετική στις επιστροφές της και στο παιχνίδι από τη βασική γραμμή, επέβαλε τον ρυθμό της σε μία επικίνδυνη αντίπαλο, όπως είναι η Γκέργκες για να πάρει μία πολύ καλή νίκη ψυχολογίας.

Η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο είναι η επόμενη αντίπαλος της Αμερικανίδας τενίστριας με τον αμέσως επόμενο γύρο να κρίνει, πιθανώς, πάρα πολλά καθώς παίζει στα προημιτελικά με την Άσλεϊ Μπάρτι (15 σερί νίκες η Αυστραλή) που μοιάζει απλά ασταμάτητη αυτή την περίοδο…

Αντίθετα με τη Σερίνα, η Κίκι Μπέρτενς απογοήτευσε χάνοντας από την έμπειρη Μπάρμπορα Στρίτσοβα.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Βελτιωμένη Σερίνα, προχωρά στο Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα