Αλιασίμ: “Η πίεση με κατέβαλε”

12:12 6/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση και το άγχος στον τρίτο του αγώνα στο Wimbledon

Προερχόμενος από δύο νίκες στα 4 σετ επί των Πόσπισιλ και Μουτέτ αλλά και μια εξαιρετική σεζόν στο χορτάρι, ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ έδειχνε ικανός για μια μεγάλη πορεία στο Wimbledon.

Παρ’όλαυτά, ο 18χρονος Καναδός δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και γνώρισε straight sets ήττα απ’τον 21χρονο Γάλλο,

Ούγκο Χούμπερτ που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το γεγονός ότι ήταν το φαβορί του αγώνα, φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά τον Αλιασίμ ο οποίος, στις κρίσιμες στιγμές του ματς, δεν θύμισε τον παίκτη που παίρνει τους περισσότερους σημαντικούς πόντους.

“Η πίεση με κατέβαλε. Έφτασε σε ένα σημείο που ήταν ντροπιαστικό. Ήταν δύσκολο. Απλά δεν έβρισκα λύσεις. Νομίζω ότι απλά έκανε αυτό που έπρεπε. Ήταν σταθερός” είπε το Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, μόλις στη δεύτερη παρουσία του σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και πρώτης στο Wimbledon.

Μπορεί στον επόμενο γύρο να μην κατάφερε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο ο Σέρβος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του 18χρονου Καναδού.

“Είναι εντυπωσιακός από πολλές πλευρές. Είναι πολύ πολύ καλός τύπος, με ωραίους τρόπους. Θέλει να μάθει και είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Είναι ίσως αυτός που συμπαθώ περισσότερο από τους τενίστες της νέας γενιάς, για το τένις και τον χαρακτήρα του. Η χρονιά που διανύει είναι εντυπωσιακή. Είναι ακόμα έφηβος αλλά ένας απο τους καλύτερους στον κόσμο. Αν δείτε τα αποτελέσματά του φέτος, ειναι από τους πιο σταθερούς” είπε ο Τζόκοβιτς για τον Αλιασίμ.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Αλιασίμ: “Η πίεση με κατέβαλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα