Βαβρίνκα: “Δεν έχω τελειώσει με το τένις”

16:09 4/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Παρά τους τραυματισμούς και την επέμβαση στο πόδι ο Σταν Βαβρίνκα συνεχίζει να προσπαθεί για την επιστροφή του στο Tour με τον ίδιο να τονίζει σε συνέντευξη που έδωσε στην γαλλική L’ Equipe, ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην clay-season και συγκεκριμένα στο 1ο 1000άρι στο χώμα, στο Μόντε Κάρλο. 

Ο τρεις φορές κάτοχος Grand Slam, δεν έχει καταφέρει να παίξει ανταγωνιστικά από το Qatar Open (2021), κάτι

που σημαίνει ότι παραμένει εκτός court για περίπου ένα χρόνο. 

Στα τέλη Μαρτίου του 2021 ο Ελβετός υπεβλήθη σε μια επέμβαση στο αριστερό του πόδι και έκτοτε βρίσκεται σε αποκατάσταση. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον 36χρονο να προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

You only fail when you stop trying #hardwork #enjoy #repetition #discipline #soonback #trusttheprocess pic.twitter.com/ur5tdgRtnQ

— Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka) February 27, 2022

“Έκανα πλήρη αποκατάσταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου και από τότε επέστρεψα στην προετοιμασία”, είπε ο Βαβρίνκα

“Άρχιζα να παίζω τένις για 40 περίπου λεπτά από τις 4 Φεβρουαρίου. Από τον Μάιο του 2021 δεν έχω πιάσει ρακέτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα σωματικά και είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Μπορώ να πιέσω στα χτυπήματά μου, αλλά ακόμα πρέπει να είμαι προσεκτικός, πρέπει να τα ξαναφτιάξω όλα.”

“Από το περασμένο Σαββατοκύριακό έχω ξεκινήσει δύο εβδομάδες φουλ προετοιμασίας στο Μόντε Κάρλο, κάτι που θα μου δείξει για το που ακριβώς βρίσκομαι.”

“Σκοπεύω να επιστρέψω για να παίξω στο Μόντε Κάρλο ή ίσως και νωρίτερα δεν ξέρω ακόμα τα σχέδια αλλάζουν πολύ γρήγορα.”

Το Μόντε Κάρλο είναι ένα ιδιαίτερο τουρνουά για τον Ελβετό καθώς εκεί κατέκτησε τον μοναδικό του τίτλο σε Masters επικρατώντας στον τελικό του Ρότζερ Φέντερερ. 

Οδεύοντας πλέον για τα 37 (28/3) ο Νο237 του κόσμου θα χρειαστεί wild card για να αγωνιστεί στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο το οποίο θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου. 

“Δεν ετοιμάζομαι να επιστρέψω στα courts για να αποχαιρετήσω το τένις.”, είπε ο Ελβετός. “Αυτό που θέλω είναι να ανακαλύψω ξανά τα έντονα συναισθήματα. Έχω ακόμα τη φλόγα μέσα μου που με κάνει να αγαπάω το τένις.”

“Μου αρέσει να προπονούμαι, να παίζω. Όσο έχω αυτό θα θέλω να συνεχίσω. Το κεφάλαιο τένις δεν έχει τελειώσει για μένα.”

The post Βαβρίνκα: “Δεν έχω τελειώσει με το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα