Μάρεϊ και Λεντλ ξανά μαζί μετά από 4,5 χρόνια

14:54 4/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Βρετανός και πρώην Νο1 του κόσμου επαναφέρει στην ομάδα του τον Ιβάν Λεντλ, μετά από περίπου 4,5 χρόνια στην 3η τους συνεργασία έπειτα από το 2012 και το 2016, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο μάνατζερ του Σκωτσέζου.

Η συνεργασία του Μάρεϊ με τον Λεντλ χάρισε 3 Grand Slam στον Βρετανό και 2 συνεχόμενα χρυσά μετάλλια, γεγονός που τον κάνει το μοναδικό τενίστα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. 

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ,

όπου βρίσκεται ήδη ο Μάρεϊ για τα 2 τουρνουά σε Καλιφόρνια και Μαϊάμι με τους δύο άντρες να ξεκινούν τη συνεργασία του αμέσως μετά τα 2 Masters (3 Απριλίου). 

Από εκεί και πέρα το Tour θα μεταφερθεί στην Ευρώπη για τη μακρά διάρκεια της clay-season, εκεί όπου ο Μάρεϊ όπως έχει δηλώσει πως δεν θα αγωνιστεί θέλοντας να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την grass-season. 

Αυτός άλλωστε θα είναι και ο στόχος της συνεργασίας με τον Λέντλ προκειμένου ο Βρετανός να παρουσιάσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο 3ο Grand Slam της σεζόν το οποίο ξεκινάει στις 27 Ιουλίου. 

Ο Μάρεϊ σκοπεύει να προσλάβει έναν ακόμη προπονητή, ο οποίος θα συνεργαστεί στενά με τον Λεντλ και θα μπορεί να ταξιδεύει μαζί του. 

Μαζί με τον Λεντλ ο Μάρεϊ έχει πανηγυρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με 1η τον τίτλο στο Wimbledon το 2013 που έκανε τον Σκωτσέζο τον 1ο Βρετανό μετά από 77 χρόνια που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο. 

Το 2014 έφτασαν στο 1ο “διαζύγιο”, για να ενωθούν και πάλι το 2016, ένα μήνα περίπου πριν από την κατάκτηση και του 2ου τίτλου στο Wimbledon. Επίσης έχοντας δίπλα του τον Λέντλ, ο Μάρεϊ έφτασε στο Νο1 του κόσμου τον Νοέμβριο του 2016 για 1η φορά στην καριέρα του, με το 2ο “διαζύγιο” να έρχεται ακριβώς ένα χρόνο αργότερα. 

The post Μάρεϊ και Λεντλ ξανά μαζί μετά από 4,5 χρόνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα